×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-22
Šogad Siguldā tiks izbūvēta velonovietne ar nojumi 24 velosipēdiem

Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā pie Siguldas novada Pašvaldības policijas iecirkņa šogad tiks izbūvēta apgaismota velonovietne ar nojumi. Tajā paredzēts novietot 24 velosipēdus, un izbūve norisināsies līdz šā gada augustam.

Darbu laikā tiks izveidots bruģēts laukums, uzstādīta nojume ar lietusūdens novadi un apgaismes elementiem, kā arī velonovietnes. Plānots, ka velosipēdus novietnē varēs novietot vertikālā stāvoklī.

Velonovietnes izveides un izbūves darbus saskaņā ar noslēgto līgumu veic uzņēmums SIA “Metāldarbnīca”. Kopējās projektēšanas, izgatavošanas un būvniecības izmaksas sastāda vairāk nekā 18 tūkstošus eiro.

Siguldas novada pašvaldība mērķtiecīgi jau 2017. gadā, uzsākot dažāda līmeņa plānošanas dokumentu izstrādi, sāka identificēt teritorijas, kurās iespējams veidot mobilitātes punktus. Par galveno novada mobilitātes punktu, kura tuvumā un kura teritorijā jau iespējams nodrošināt vairākus nepieciešamos pakalpojumus, piemēram, vilciena un autobusa satiksmes pakalpojumus, izveidojusies Siguldas dzelzceļa stacijas tuvumā esošā teritorija.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi