×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-28
Aizvadīts “S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta” trešais posms

Lai popularizētu distanču slēpošanu kā veselīgu sporta veidu skolēnu vidū, tika aizvadīts “S!-Fischer 2022 Ziemas skolēnu čempionāta” trešais posms, kas norisinājās Slēpošanas un biatlona sporta bāzē “Cēsis”. Šajā posmā piedalījās 193 dalībnieki no 40 skolām, kas ir lielākais skolu skaits sacensību vēsturē. Trijos posmos kopā nu jau ir piedalījušās 50 skolas. Trešajā posmā dalībniekiem bija jāveic distance brīvajā stilā, SV10 grupai – klasiskajā solī. Arī šajā posmā Siguldas novada skolēni uzrādīja atzīstamus rezultātus.

Labus rezultātus uzrādīja Siguldas novada skolēni: S10 grupā 1. vieta – Reičela Melānija Ozoliņa (Siguldas pilsētas vidusskola), 2. vieta – Luīze Čodere (Laurenču sākumskola), S16 grupā 4. vieta – Patrīcija Buša (Siguldas pilsētas vidusskola), V16 grupā 1. vieta – Bruno Bilāns (Siguldas pilsētas vidusskola), 2. vieta – Dāvis Kalniņš (Siguldas Valsts ģimnāzija), 3. vieta – Kristaps Paio (Siguldas Valsts ģimnāzija), V18 grupā 1. vieta – Sandijs Suhānovs (Siguldas Valsts ģimnāzija) un 2. vieta – Rainers Paeglis (Siguldas pilsētas vidusskola).

Sacensību trešā posma rezultāti un skolu kopvērtējums apskatāms šeit.

Pēc trešā posma līdera pozīciju joprojām saglabā Madonas pilsētas vidusskola, otrajā vietā ir Lejasciema vidusskola, bet trešajā vietā un tikai nedaudz atpaliekot no otrās vietas ir Siguldas Valsts ģimnāzija. Vēl priekšā noslēdzošais posms, kurā ļoti svarīgs būs katrs starts.

Ceturtais posms paredzēts 11. martā Fischer slēpošanas centrā ar šķēršļu un veiklības distanci, kurā arī tiks noskaidroti skolu kopvērtējuma uzvarētāji.

Čempionātā skolēni sacenšas par kopvērtējuma galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei. Pasākuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Sacensības ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu organizē SIA “Siguldas Sporta serviss”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi