×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-28
Novadnieks Jānis Reišulis izcīna 3. vietu Eiropas motokrosa čempionāta posmā

Svētdien, 27. februārī, Eiropas motokrosa čempionāta 1. posmā Lielbritānijā 3. vietu divu braucienu summā “EMX125” klasē izcīnīja raganietis Jānis Mārtiņš Reišulis. Viņa brālis Kārlis Alberts Reišulis pēc neveiksmīgā pirmā brauciena divu braucienu summā spēja ierindoties 12. vietā.

“EMX125” pirmajā finālbraucienā sestdien “Matterly Basin” trasē “KTM Motofavorīts” komandu pārstāvošais Jānis Mārtiņš Reišulis sacensību gaitā no pirmā desmitnieka beigām pakāpās līdz pat 3. pozīcijai, kurā arī sasniedza finišu. Kārlis Alberts Reišulis no “MJC” rūpnīcas vienības pirmajā braucienā drīz pēc starta kļuva par līderi, jau bija iekrājis pārsvaru, bet tad piedzīvoja kritienu, drīz pēc tam arī zaudējot vadību.

Svētdien sportisti veica otro braucienu. Jānis Mārtiņš Reišulis, kurš šogad aizvada pirmo pilno sezonu “EMX125” klasē, sacensību lielāko daļu atradās ap piekto pozīciju, bet tad no līderpozīcijas krita Van Erps un latviešu motosportists bija jau ceturtais, tā arī finišējot. Abu braucienu summā Jānis Mārtiņš Reišulis ierindojās augstajā 3. vietā un kāpa uz goda pjedestāla. Savukārt Kārlis Alberts Reišulis svētdien sacensību pirmo daļu brauca 8. vietā, pēc tam pacēlās uz 7. pozīciju, šādu vietu sasniedzot arī finišā. Pēc palikšanas bez punktiem pirmajā braucienā, summā Kārlis Alberts Reišulis abu braucienu summā ierindojas 12. vietā.

“EMX125” klasē šogad paredzēti deviņi posmi, nākamais norisināsies 10. aprīlī Itālijā, Pjetramuratas trasē.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Motosporta federācija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi