×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-01
Aicinām darba devējus pieteikt darbavietas skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem

Siguldas novada pašvaldība aicina darba devējus, kuri plāno nodarbināt skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem, līdz 19. martam pieteikt darbavietas, pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv aizpildot pieteikuma anketu “Darba devēju pieteikšanās skolēnu vasaras nodarbinātības programmas darbavietu nodrošināšanai”. Skolēniem pieteikšanās tiks izsludināta no 1. līdz 30. aprīlim pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, kad būs apkopotas visas pieteiktās darbavietas.

Šogad pašvaldības programmas ietvaros plānots nodarbināt 400 skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem, piedāvājot darbavietas pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās, kā arī komersantu, biedrību vai nodibinājumu nodrošinātajās darbavietās, kuri būs noslēguši ar pašvaldību vienošanos par nodarbinātības organizēšanu.

Savukārt komersantus, biedrības vai nodibinājums un skolēnus vecumā no 15 līdz 19 gadiem plānots aicināt iesaistīties Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) skolēnu nodarbinātības programmā. NVA programmā skolēns var strādāt vienu mēnesi. Atalgojums ir valstī noteiktās minimālās darba samaksas apmērā par pilnu nostrādāto darba laiku mēnesī. Plānots, ka pašvaldība komersantiem, biedrībām vai nodibinājumiem, kuri ar pašvaldību būs noslēguši līgumu, apmaksās 50% no NVA nodarbinātības programmā iesaistīto Siguldas novada skolēnu darba algas. NVA pieteikšanās tiks izsludināta tīmekļa vietnē www.nva.gov.lv.

Galvenie nosacījumi kārtībai, kādā Siguldas novadā organizējama skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā, pieejami šeit.

Atgādinām, ka skolēnu nodarbinātība tiek nodrošināta tikai Siguldas novadā deklarētiem skolēniem, kuri iegūst izglītību vispārējās vai profesionālās izglītības iestādēs. Saskaņā ar valstī noteiktajiem aktuālajiem noteikumiem epidemioloģiskajai drošībai Covid-19 infekcijas ierobežošanai, darbs var tikt nodrošināts skolēniem ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, kopš 2010. gada īsteno skolēnu nodarbinātības programmu, sniedzot iespēju novadā deklarētiem jauniešiem apgūt pirmās darba prasmes un lietderīgi izmantot vasaras brīvlaiku.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi