×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-03
Atbalstot Ukrainas iedzīvotājus, 5. martā notiks karogu brauciens

Lai paustu atbalstu Ukrainas iedzīvotājiem, Siguldas novada iedzīvotāju veidotā aktīvistu kustība “BMW Type Club” 5. martā aicina iesaistīties vienojošā akcijā – karogu braucienā –, kas norisināsies Siguldas apkārtnē. Dalībnieka automašīnai jābūt izrotātai Ukrainas karoga krāsās, klāt pievienojot Latvijas valsts karogu, tādējādi paužot vienotību un atbalstu ukraiņu tautai.

Vietējā Siguldas novada aktīvistu kustība ir izveidojusi maršrutu, kas 5. martā ap plkst. 12.00 sāksies Siguldas apkārtnē – Sēnītē. Plānots, ka brauciens no Sēnītes apļa vedīs uz Raganu/Inciemu, pār Gaujas tiltu uz Turaidu, caur Siguldas pilsētu un turpinās kustību uz Mālpils pusi. Tālāk automašīnu kolonna virzīsies uz Allažiem, Inčukalnu, noslēdzot braucienu tā sākuma punktā – Sēnītē. Paredzēts, ka brauciena kopgarums būs aptuveni 90 kilometri.

Iedzīvotāji, kuri jau ir izlēmuši piedalīties braucienā, aicināti sazināties ar organizatoru pārstāvi Oskaru Sirsniņu, zvanot uz tālruņa numuru 25130496. Dalībniekiem, kuri pieteiksies atbalsta akcijā, tiks izveidota saziņas grupa, kurā būs iespējams uzzināt par precīzu pulcēšanās vietu, brauciena maršrutu un citus organizatoriskus jautājumus. Tāpat pasākuma dalībnieki tiek aicināti parūpēties par sava spēkrata tīrību, par automašīnas izrotāšanu Ukrainas karoga krāsās un vienu vai vairākiem Latvijas valsts karogiem pie automašīnas, ievērojot tā pareizu un likumam atbilstošu izmantošanu. Dalībnieki ir aicināti atgādināt sev Ceļu satiksmes noteikumus un valstī noteiktos ierobežojumus vīrusa izplatības mazināšanai.

Pasākuma rīkotāji ir saņēmuši Siguldas novada pašvaldības atļauju, kā arī saskaņojuši atbalsta akcijas maršrutu ar Siguldas novada Pašvaldības policiju. Maršrutā caur pilsētvidi, kur tas būs nepieciešams, dalībniekus pavadīs Pašvaldības policijas transports, lai netiktu izjaukta kolonna un būtu nodrošināta iedzīvotāju droša pārvietošanās.

Plašāku informāciju par pieteikšanos un plānoto maršrutu iespējams uzzināt kustības “BMW Type Club” sociālo tīklu vietnē Facebook izveidotajā pasākumā.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi