×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-09
Novada sporta biedrībām ir iespēja pieteikties finansējumam amatieru sportam

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde informē, ka spēkā stājušies iekšējie noteikumi “Par finansējuma piešķiršanu amatieru, veterānu un skolu sportam”, kas nosaka kārtību, kādā Siguldas novada pašvaldība finansē amatieru sportu Siguldas novadā un Siguldas novada sportistu un komandu dalību valsts mēroga sporta pasākumos.

Lai pieteiktos pašvaldības finansējuma saņemšanai attiecīgā gada budžeta ietvaros, Siguldas novadā reģistrētās biedrības, kas nodrošina amatieru sporta aktivitātes novadā, aicinātas aizpildīt pieteikuma anketu un to iesniegt jebkurā Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā vai, parakstītu ar elektronisko parakstu, nosūtīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv līdz attiecīgā gada 15. oktobrim.

Piešķirto pašvaldības finansējumu biedrības var izmantot trenera atalgojuma segšanai, dalības maksai sacensībās, sporta veida formu, inventāra un aprīkojuma iegādei, sporta bāzu izmantošanai, kā arī ceļa izdevumu segšanai braucieniem uz un no sacensībām vai nodarbībām un citām izmaksām.

Saņemtie pieteikumi tiks izskatīti Sporta veidu un sporta pasākumu finansējuma vērtēšanas komisijā.

Plašāka informācija pieejama pašvaldības Sporta pārvaldē, rakstot uz e-pasta adresi madara.akmentina@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29527864.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi