×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-09
PAPILDINĀTS: Pasu un eID karšu noformēšana Siguldā būs pieejama no 15. marta

15. martā pēc vairāk nekā divu mēnešu pārtraukuma Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 atgriezīsies Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) speciālisti, sniedzot iespēju Siguldas novada iedzīvotājiem noformēt un saņemt pasi un personas apliecību jeb eID karti.

Papildus tam PMLP informē, ka Siguldas filiālē netiek pieņemti Ukrainas pilsoņu pieteikumi ilgtermiņa vīzas ar tiesībām uz nodarbinātību noformēšanai. Pārvalde aicina zvanīt uz tālruņa numuru +371 67209422 (pirmdien–ceturtdien plkst. 8.30–16.00; piektdien 9.00–15.00), vai rakstot uz e-pasta adresi ukraina@pmlp.gov.lvmn@pmlp.gov.lv, lai uzzinātu plašāku informāciju par ilgtermiņa vīzas noformēšanu.

Papildināts: PMLP informē, ka atsaucība pakalpojumu saņemšanai Siguldā ir ļoti liela un pieraksts līdz 8. aprīlim ir aizpildīts. Marta beigās tīmekļa vietnēs www.pmlp.gov.lv un www.sigulda.lv, kā arī sociālo tīklu vietnēs tiks publicēta aktuālākā informācija par iespēju pieteikt pakalpojumus Siguldas filiālē pēc 8. aprīļa. Aicinām sekot līdzi informācijai!

PMLP pakalpojumu sniegs tikai pēc iepriekšēja pieraksta, un no 10. marta būs iespējams veikt iepriekšēju pierakstu, zvanot uz Pakalpojumu centra bezmaksas tālruņa numuru 80000388. Plānots, ka tuvākajos mēnešos būs iespējams veikt iepriekšēju pierakstu arī PMLP tiešsaistes pieraksta sistēmā, tāpēc aicinām sekot līdzi informācijai tīmekļa vietnē www.pmlp.gov.lv.

Noformēt un saņemt pasi un eID karti pēc iepriekšēja pieraksta Siguldā no 15. marta būs iespējams šādos laikos:

  • pirmdien plkst. 8.30–16.00;
  • otrdien plkst. 8.30–15.00;
  • trešdien plkst. 8.30–15.00;
  • ceturtdien plkst.8.30–16.00;
  • piektdien plkst. 8.30–13.30.

Jau ziņots, ka pēc Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica sarunām ar PMLP vadību, abpusēji vienojoties, tika rasts risinājums, kā turpmāk nodrošināt iedzīvotājiem nozīmīgo pakalpojumu – pases un eID kartes noformēšanu un izsniegšanu Siguldā, no vienas darbdienas apkalpošanu palielinot uz piecām darbdienām.

Siguldas pašvaldība aktīvi iesaistījās, lai palīdzētu PMLP nodrošināt pakalpojumu Siguldas iedzīvotājiem – piedāvāja atbalstu telpu nodrošināšanā, informatīvu palīdzību darbinieku meklēšanā un citu atbalstu.

Noformēt un saņemt uzturēšanās atļaujas kartes vai citus dokumentus var citās Pārvaldes nodaļās – Rīgā un Cēsīs. Plašāka informācija pieejama tīmekļa vietnē www.pmlp.gov.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi