×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-10
Inčukalnietis – divkārtējais čempions galda hokejā

5. martā Inčukalna Sporta centra sporta zālē tika aizvadīts Latvijas čempionāts galda hokejā “Open klasē”. Šīs sacensības Inčukalnā notiek jau 17. reizi, jo Inčukalns ir viens no Latvijas galda hokeja centriem, kurā notiek lielais vairums Latvijas reitinga turnīri, tai skaitā arī Pasaules tūres posmi. Otro reizi Inčukalna Galda hokeja kluba pastāvēšanas vēsturē par Latvijas čempionu kļuva mūsu novadnieks no Inčukalna pagasta Rainers Kalniņš, kurš aizstāvēja pērn decembrī izcīnīto Latvijas čempiona titulu.

Latvijas čempionāts “Open klasē” norisinās reizi gadā martā, bet tā kā pērn čempionātu Covid pandēmijas dēļ nācās pārcelt uz decembri, šajā gadā tika pieņemts lēmums tās organizēt tradicionāli martā.

Šajā gadā sacensības piedalījās 67 dalībnieki no VJN “Venstpils”, Skrundas GHK, Rīgas GHK, BJC “Laimīte” (Rīga), Burtnieku MJIC, VJC “Vinda” (Valmiera), Rīgas 69. vidusskolas galda hokeja sekcijas, Jēkabpils GHK, Talsiem, Jūrmalas un Inčukalna GHK.

Čempionāts norisinājās 3 kārtās. Pirmajās 2 kārtās tika aizvadīti apļa turnīri – pirmajā no tiem tika izspēlēts grupu turnīrs, bet pēc tam aizvadītas spēles līgās. Lai iekļūtu 1. līgā starp 24 labākajiem spēlētājiem grupā vajadzēja ierindoties 1.–6. vietai. Ar šo uzdevumu galā tika 5 Inčukalna GHK pārstāvji – Rainers un Sandis Kalniņi, Mikus Saulītis, Toms Baumanis un Patriks Strods.

Pēc 23 spēlēm, kuras tika aizvadītas 1. un 2. kārtā, noslēdzošajā 3. kārtā, kurā piedalās 16 labākie, kvalificējās 4 inčukalnieši.

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā – 1/8 finālā vienā pārī satikās 2 Inčukalna GHK pārstāvji – pērnā gada Latvijas čempions Rainers Kalniņš un viens no vecmeistariem Mikus Saulītis. Sērijā līdz 4 uzvarētām spēlēm savu pretinieku ar 4–0 uzveica viens no pēdējo gadu lielākajiem Latvijas galda hokeja talantiem Rainers Kalniņš.

Citā pārī pagājušā gada junioru čempionāta fināla atkārtojumā mūsu Toms Baumanis sērijā ar 2–4 atzina Burtnieku komandas pārstāvja pārākumu. Savukārt Inčukalna GHK vadītājs Sandis Kalniņš ar 0–4 atzina skrundenieka pārākumu.

1/4 finālā Inčukalna GHK pārstāvēja tikai Rainers Kalniņš un, uzvarot vēl 3 sērijās, spēja nosargāt pērn izcīnīto čempiona titulu. Noslēguma tabulā 67 dalībnieku konkurencē bez pieminētā čempiona 9. vieta – Sandim Kalniņam, 14. vieta – Tomam Baumanim, 15. vieta – Mikum Saulītim un vēl vienam 1. līgas dalībniekam Patrikam Strodam – 22. vieta.

Jāpiebilst, ka 2. līgā uzvaru izcīnīja Intars Garančs, kuram noslēguma kopvērtējumā izdevās iegūt 25. vietu.

Paralēli Latvijas čempionātam norisinājās arī Latvijas Amatieru Līgas (piedalās iesācēji, debitanti un klubu jaunākās paaudzes dalībnieki) posms galda hokejā, kurā ar vērā ņemamiem panākumiem startēja arī Inčukalna GHK pārstāvji.

1. un 2. vietu Latvijas Amatieru līgā gan kopējā konkurencē, gan junioru konkurencē izcīnīja attiecīgi Roberts Kerns un Jurģis Tihomirovs.

1. vietu Latvijas Amatieru līgā dāmu konkurencē izcīnīja Katrīna Gailīte, bet 2. vietu Latvijas Amatieru līgā junioru U-13 konkurencē izcīnīja Rūdolfs Logins.



Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi