×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-25
Starptautiskais labdarības koncertmaratons “Save Ukraine – #StopWar” tiks translēts arī Siguldā un Mālpilī

Svētdien, 27. martā, plkst. 18.30 Polijas televīzijas kanālā TVP tiks translēts starptautisks labdarības koncertmaratons “Save Ukraine – #StopWar”, kas notiks Varšavā, un tā mērķis ir izrādīt atbalstu Ukrainai. Kopāsanākšana tiek organizēta arī Siguldas novadā. Translācija tiks nodrošināta arī kultūras centrā “Siguldas devons” un Mālpils Kultūras centrā.

Mūziķi, mākslinieki, pilsoniskie aktīvisti, viedokļu līderi, aktieri, sportisti un brīvprātīgie no visas pasaules atbalstīs Ukrainu 2 stundu garumā, kas tiks retranslēts vairākos televīzijas kanālos aptuveni 20 valstīs Eiropā un pasaulē, kā arī dažādās straumēšanas platformās un sociālo tīklu vietnēs.

Pasākuma vadītāju vidū būs ukrainis Timurs Mirošņičenko un Maša Jefrosiņina.

Lai uzrunātu vairāku miljonu auditoriju, aicināto viesu vidū būs tādas pasaulslavenas grupas un mākslinieki kā “Imagine Dragons”, “Nothing But Thieves”, “Fatboy Slim”, Kreigs Deivids, Eirovīzijas uzvarētāji Salvadors Sobrals, Netta, kā arī ukraiņu mākslinieki Dakha Brakha, Ruslana, “The Hardkiss”, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona un citi.

Šī maratona mērķis ir vēl vairāk nostiprināt sabiedrības vēlmi pretoties Krievijas ekspansijai. Ukrainas tauta jūt un patiesi novērtē partneru un ārvalstu pilsoņu sniegto atbalstu, sākot jau ar pirmās nepieciešamības precēm līdz spēcīgai militārajai palīdzībai. Taču karam ir jābeidzas pēc iespējas ātrāk, un tas prasa izrādīt vēl lielāku atbalstu Ukrainai un veikt spēcīgāku spiedienu uz agresoru.

Ukraina jau mēnesi cīnās pret nekaunīgo agresiju, ko izraisījusi Krievijas Federācija. Visas šīs dienas Ukrainas armija un cilvēki ir drosmīgi pretojušies un galu galā arī izjaukuši ienaidnieka plānus. Galvenie projekta vēstījumi ir #StopWarInUkraine, #stoprussia, #NoFlyZoneUA, #CloseTheSky, #StandWithUkraine.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi