×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-28
Krimuldas un Lēdurgas pagasta iedzīvotāji aicināti piedalīties “ZAAO” akcijā

No 1. līdz 30. aprīlim notiks SIA “ZAAO” organizēta akcija “EKO ZVANS!”, kuras laikā, zvanot uz SIA “ZAAO” biroju, gan privātpersonas, gan juridiskas personas varēs pieteikt neizjauktas nolietotas elektrotehnikas bezmaksas savākšanu (iekārtas izmērs vismaz 60 x 40 x 40 cm). Arī Krimuldas un Lēdurgas pagasta iedzīvotāji aicināti piedalīties šajā akcijā.

Lai piedalītos akcijā un balvu izlozē, dalībnieku pieteikumi tiek pieņemti, zvanot uz tālruņa numuru 26132288. Saņemot neizjauktas nolietotas elektrotehnikas (televizori, ledusskapji, plītis, trauku mazgājamās mašīnas, putekļu sūcēji, virtuves kombaini un cita elektrotehnika) savākšanas pieteikumu un pajautājot klienta atļauju, SIA “ZAAO” biroja darbinieks reģistrēs akcijas dalībnieku klientu uzskaites sistēmā, veicot speciālu atzīmi par dalību akcijā. Akcijas organizatori vērš uzmanību, ka katrs klients balvu izlozē piedalās vienu reizi, visu nododamo elektrotehniku klients aicināts pieteikt viena tālruņa zvana laikā.

Visai pieteiktajai elektrotehnikai tās izvešanas dienā jābūt novietotai ārpus telpām – pie kāpņu telpas ārdurvīm, biroja ārdurvīm, iebraucamā ceļa malā, konteineru laukumā vai citviet. Plašāka informācija par akcijas noteikumiem pieeja akcijas nolikumā šeit.

Arī ikdienā SIA “ZAAO” piedāvā ar elektrību vai baterijām darbinātas nolietotas sadzīves elektrotehnikas savākšanu no klienta adreses, taču akcijas periodā ir atcelta transporta maksa un akcijas laikā ikviens tās dalībnieks piedalīsies izlozē, iegūstot iespēju laimēt balvas – ilgtspējīgu iRobotu un dažāda veida elektropreču dāvanu komplektus no akcijas atbalstītājiem.

Akcijas organizators atgādina, ka nolietotu neizjauktu elektrotehniku bez maksas ikdienā var nodot arī SIA “ZAAO” darbības reģiona EKO laukumā, tostarp EKO laukumā Krimuldas pagastā, Raganā, “Dūmeņos”. Nogādājot nolietotu neizjauktu elektrotehniku EKO laukumā, iedzīvotāji nepiedalās akcijā “EKO ZVANS”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi