×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-31
No 4. līdz 8. aprīlim Nodarbinātības valsts aģentūra organizē Karjeras dienas

No 4. līdz 8. aprīlim Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) tiešsaistē rīko Karjeras dienas darba meklētājiem “Esi savas karjeras virzītājs!”. Karjeras dienās Nodarbinātības valsts aģentūra piedāvās praktiskas apmācības, meistarklases, tikšanos ar nozaru pārstāvjiem un individuālo darba intervijas simulāciju. Piedalīties pasākumā var ikviens interesents, kurš meklē darbu vai vēlas attīstīt karjeras vadības prasmes, – gan jaunieši, kuri vēl tikai plāno savu karjeru ilgtermiņā vai jau ir informēti par mūsdienu darba tirgus tendencēm, gan personas, kuras ir darba meklējumos. Dalība Karjeras dienu aktivitātes ir bez maksas.

Karjeras dienu laikā Nodarbinātības valsts aģentūras karjeras konsultanti sniegs iespēju piedalīties meistarklasēs, lai iemācītos sagatavot darba pieteikuma dokumentus, izmantojot mūsdienīgas platformas, prezentēt sevi darba intervijā, apzināt savus resursus un kompetences darba meklēšanā, kā arī izvirzīt savus karjeras mērķus un motivēt sevi to sasniegšanai. Meistarklases notiks katru dienu un tās tiks rīkotas tiešsaistē, Zoom platformā, tādēļ, izvēloties interesējošo meistarklasi, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, lai saņemtu pieslēgšanās saiti. Pieteikuma anketas un plašāka informācija par piedāvātajām meistarklasēm pieejama šeit.

Tāpat plānotas tikšanās ar nozaru pārstāvjiem karjeras un darba iespēju iepazīšanai. Jebkurš interesents var pieteikties un apmeklēt satikšanos ar medicīnas un izglītības nozaru pārstāvjiem. Tikšanās tiks rīkotas tiešsaistē, Zoom platformā, tādēļ, izvēloties atbilstošāko speciālistu, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu šeit, lai saņemtu pieslēgšanās saiti.

Šo dienu laikā tiks piedāvātas arī tikšanās ar Nodarbinātības valsts aģentūras speciālistiem, lai noskaidrotu par karjeras un darba iespējām šajā institūcijā. Tikšanās norisināsies tiešsaistē, Zoom platformā, tādēļ nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu šeit, lai saņemtu pieslēgšanās saiti.

Karjeras dienu dalībnieki varēs piedalīties arī individuālo darba intervijas simulācijā. Tās laikā Nodarbinātības valsts aģentūras karjeras konsultantu vadībā varēs izspēlēt iespējamos darba pārrunu variantus, lai praktiski sagatavotos darba intervijām. Tāpat tiks analizētas dažādas darba interviju situācijas, kā arī kļūdas, kuras darba meklētāji visbiežāk pieļauj sarunās ar darba devējiem. Darba pārrunu treniņu laikā būs iespējams noskaidrot savas stiprās puses komunikācijā un uzzināt, kādas prasmes vēl ir jāpilnveido. Individuālās darba interviju simulācijas notiks katru dienu kā tiešsaistes karjeras konsultācijas. Pieteikšanās individuālai karjeras konsultācijai norit, aizpildot anketu šeit.

Karjeras dienas Nodarbinātības valsts aģentūra organizē jau piekto gadu pēc kārtas, lai ne tikai reģistrētie klienti, bet ikviens ieinteresēts darba meklētājs varētu saņemt profesionālo karjeras konsultantu palīdzību darba meklējumos un tiešā saziņā ar darba devējiem iegūtu aktuālāko informāciju par darba iespējām Latvijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi