×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-31
“Baltā flīģeļa” vadība un pedagogi piedalās starptautiska projekta vizītē Lietuvā

No 21. līdz 25. martam Lietuvā, Kauņas 1. Mūzikas skolā notika “Nordplus Junior” starptautiskais projekts “Inovatīvas, radošas pieejas klasiskās mūzikas apgūšanas metodēs” (Innovative, Creative Approaches in the Classic Music Learning Methods). Projektā piedalījās mākslu skolas “Baltais flīģelis” direktora vietas izpildītāja Rūta Lankovska, pedagogi Māra Šmite, Sanita Klešnieks un Elmārs Rudzītis.

Ikkatra radoša pieredzes apmaiņa pozitīvi korelē ar ikdienas darbu – dod jaunas idejas un motivāciju. Arī šoreiz “Baltā flīģeļa” pārstāvji ne vien paši dalījās pieredzē, sniedzot meistarklases un lasot lekcijas, bet arī saņēma atgriezenisko saiti – guva jaunu pieredzi, ko varēs nodot kolēģiem, kā arī izmantot darbā ar saviem audzēkņiem.

Projekta laikā “Balta flīģeļa” kolektīvs jau aprīlī būs gatavs atbildes vizītē uzņemt pārstāvjus no Kauņas 1. Mūzikas skolas. “Baltā flīģeļa” kolektīvs ir pārliecināti, ka skolai ir, ko rādīt lietuviešu kolēģiem, bet no pedagogiem un skolēniem var mācīties.

“Baltā flīģeļa” kolektīvs izsaka pateicību Kauņas 1. Mūzikas skolas direktoram Mindaugam Labanauskam un projekta koordinatorei Jovitai Vaičiulienei par sirsnīgo uzņemšanu.


Informāciju sagatavoja:
Mākslu skolas “Baltais flīģelis” pedagogs
Elmārs Rudzītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi