×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-04
Siguldā ar novadnieku panākumiem aizvadīts Latvijas jaunatnes čempionāts

Aizvadītājā nedēļas nogalē Siguldas Sporta centrā norisinājās Latvijas jaunatnes čempionāts badmintonā U-13, U-17 un U-21 vecuma grupās. Siguldas novada jaunie badmintonisti čempionātā uzrādīja atzīstamus rezultātus un vairākkārt kāpa uz goda pjedestāla.

Vecākajā grupā divus čempiones titulus izcīnīja Anna Kupča. Vienspēļu turnīra finālā Anna Kupča ar 21:7, 21:10 pieveica Annemariju Lorēnu Priedi, bet dubultspēļu finālā kopā ar Anniju Rulli-Titavu pārspēja “Dārta/Daugmale” kluba duetu Eiprila Briede un Annemarija Lorēna Priede 21:8, 21:17. Paula Mackēviča vienspēlēs ierindojās 7. vietā, bet dubultspēlēs kopā ar liepājnieci Evelīnu Smirnovu palika 6. vietā. Bronzas godalga dubultspēlēs pārī ar Valmieras spēlētāju Arīnu Babri tika Artai Priedniecei.

U-17 grupā pilnu medaļu komplektu ieguva Anete Priedniece. Dubultspēļu turnīra finālā viņa pārī ar Dianu Bespalovu (“Dārta/Daugmale”) uzvarēja novadnieci Nikolu Muķieli un Elzu Zitāni (RSP/RBS) 21:14, 21:12, jaukto dubultspēļu turnīrā kopā ar Jāni Jaunslavieti (Valka) ieņēma 2. vietu, bet vienspēlēs tika pie bronzas medaļas. Nikolai vēl 6. vieta jaukto pāru sacensībās kopā ar valcēnieti Prohoru Dobrovoļski. Leilai Annai Siliņai un Elizabetei Apsītei dubultspēlēs meitenēm 5. vieta, bet vienspēlēs attiecīgi 5. un 10. pozīcija.

Jaunākajā U-13 vecuma grupā vienspēlēs Laura Lencēviča ieņēma 3. vietu, bet dubultspēlēs 2. vieta Laurai Lencēvičai un Ievai Valģei (Valka) un 3. vieta Līvai Feldmanei un Denīzei Saukānei. Puišu pāru turnīrā 2. un 3. vietu izcīnīja siguldieši Gustavs Geiba/Kristaps Jegurs un Renārs Kārkliņš/Gustavs Mālnieks. Vienspēlēs Līvai Feldmanei un Denīzei Saukānei – 5. un 7. vieta, bet zēniem – Gustavam Mālniekam 4. pozīcija, Kristapam Jeguram 5. pozīcija, Gustavam Geibam 9. un Renāram Kārkliņam 10. vieta.

Lepojamies ar jauno sportistu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi