×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-11
Izstādes “Otas trajektorija” atklāšana un Iras Kraujas-Dūdumas koncerts Inčukalnā

Inčukalnā jau no pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem gadiem ik pavasari tiek svinētas Mākslas dienas, kas bijis par pamatu Inčukalna Mākslinieku kopas izveidošanai 2002. gadā. Arī šogad 18. aprīlī būs apskatāma Inčukalna Mākslinieku kopas izstāde “Otas trajektorija”, kuru veidota kopā ar Inčukalna Mākslas un mūzikas skolu.

Izstāde būs daudzveidīga un krāsaina, jo kopā savus darbus izstādē apvienos 16 dažādi autori – Dace Saulīte, Modris Balodis, Jolanta Bodniece, Andis Gūtmanis, Pauls Putniņš, Rasma Šube,Vita Bērziņa, Rita Bormane, Vita Oša, Jānis Purcens,Aija Ausēja Rudzīte, Elmārs Gaigalnieks, Evija Keiša, Laila Kocere, Ieva Kalniņa , Dace Visnova un pedagoga Elmāra Gaigalnieka Mākslas nodaļas audzēkņi.

Izstādes “Otas trajektorija” atklāšana notiks plkst. 16.00 Inčukalna Tautas namā, kur būs baudāms Iras Kraujas-Dūdumas koncerts “Tomēr es smaidu, tomēr es dziedu”.

Biļetes cena 3 eiro, arSiguldas novada ID karti 2,50 eiro. Siguldas novada ID kartes atlaide tiek piemērota, pērkot biļetes iepriekšpārdošanā, pasākuma dienā atlaide netiek piemērota.

Savukārt 18. aprīļa rītā, no plkst. 11.00, ikviens būs gaidīts uz svētku dienas pasākumu Aleksandra parka estrādē. Tur atnākušos sagaidīs lustīgs svētku rīts ar Lieldienu spēlēm, olu ripināšanu, olu cīņām un citām spēlēm. Līdzi paņemtās olas tiks kopā krāsotas, kā arī veidoti putnu būrus, kurus izvietos Inčukalna pagasta teritorijā.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi