×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-14
Apstiprināta Siguldas novada Attīstības programma 2021.–2027. gadam

14. aprīļa Siguldas novada pašvaldības domes sēdē ir apstiprināta Siguldas novada Attīstības programma 2021.–2027. gadam. Attīstības programmā ietvertas vidēja termiņa prioritātes un rīcības virzieni (pasākumu kopums), rīcības plāns un investīciju plāns, kurus izstrādā ne mazāk kā triju gadu periodam, kā arī attīstības programmas īstenošanas uzraudzības un novērtēšanas kārtība, kurā noteikti rezultatīvie rādītāji un uzraudzības pārskata sniegšanas biežums un saturs.

Attīstības programmas izstrādes laikā notika divas publiskās apspriešanas – 2021. gada novembrī un 2022. gada martā –, kā arī divas publiskās apspriešanas sanāksmes, no kurām viena, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldību, notika attālināti tiešraidē Siguldas novada pašvaldības lapā sociālo tīklu vietnē Facebook, kā arī platformā YouTube, bet otra notika kultūras centrā “Siguldas devons”.

Publiskās apriešanas laikā tika saņemti iedzīvotāju un pašvaldības speciālistu priekšlikumi Siguldas novada attīstības programmas 2021.–2027.gadam projekta papildināšanai un precizēšanai, un tie ir iekļauti jaunajā dokumenta redakcijā.

Ar dokumentu var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv šeit, pašvaldības klientu apkalpošanas centros, kā arī valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv.

Saskaņā ar likumu “Par pašvaldībām” 14. panta otrās daļas 1.punktu, pašvaldībām, lai izpildītu savas funkcijas likumā noteiktajā kārtībā ir pienākums izstrādāt pašvaldības teritorijas attīstības programmu un teritorijas plānojumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi