×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-19
Krimuldas Sporta centrā aizvadītas peldēšanas sacensības

Pēc trīs gadu pārtraukuma un baseina remonta šī peldēšanas sezona tuvojas noslēgumam, kad peldētgribētāji pārcelsies uz vietējām upēm, dīķiem un ezeriem. Lai atzīmētu sezonas noslēgumu un atkalsatikšanos, Krimuldas Sporta centra peldbaseinā martā notika atklātais peldēšanas pasākums-sacensības – peldēšana ar laika kontroli 50 metru brīvajā stilā, brasā vai uz muguras.

Daļa dalībnieku izvēlējās peldēt tikai vienu no piedāvātajiem trim stiliem. Ieradās 42 vietējie, Saulkrastu un Valmieras peldētāji. Fantastiskas sajūtas sacensību laikā radīja to gaisotne, draudzīgais atbalsts un atkalredzēšanās klātienē. Viskuplākā skaitā ieradās Rūmnieku ģimenes pārstāvji, vecākā paaudze tribīnēs, bet bērni un mazbērni – baseinā. Jāatzīmē, ka jaunākie drosmīgie peldētāji, kas paši labprātīgi un veiksmīgi startēja 2015. gadā dzimušie – Sonora Ulasa, Ernests Miklaševics un Reinis Šverns. Savukārt dalībnieki ar vislielāko pieredzi – Vizbulīte Rukkalne (1951. gadā dzimusi) un Indriķis Builis (1955. gadā dzimis).

Sacensību organizatori izsaka pateicību ikvienam par dalību, atsaucību un izturību arī visas sezonas garumā. Visi dalībnieki saņēma piemiņas medaļas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi