×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-21
Kuplā dalībnieku lokā aizvadīts tradicionālais “Lieldienu volejbola turnīrs”

Otrajās Lieldienās, 18. aprīlī, 82 dalībnieku lielā pulkā norisinājās “Lieldienu volejbola turnīrs 2022”. Kā ierasts, sacensības noritēja “mix” komandās, vispirms izvirzot 15 komandu kapteiņus, pēc tam izlozējot komandu dalībniekus.

Turnīrs Siguldas Sporta centrā tika iesākts ar grupu spēlēm, katrai komandai aizvadot divas spēles un visām komandām kvalificējoties uz play-off kārtai. Turpinājumā spēļu gaisotne uzņēma apgriezienus, jo katras kārtas uzvarētājs tika noskaidrots 2 setu cīņā vai nepieciešamības gadījumā tika arī izspēlēts 3. sets.

Pirmajā pusfinālā savstarpēji tikās Aigara Jonasa un Dāvja Storķa komanda, otrajā – Edgara Nemmes un Dāvja Ronalda Zvirbuļa komanda.

“Lieldienu volejbola turnīrs 2022” rezultāti:

  • 1. vieta – Dāvja Storķa komanda (Roberts Tīrums, Emīls Smilškalns, Toms Aizupietis, Everita Djomkina, Dāvis Storķis);
  • 2. vieta – Dāvja Ronalda Zvirbuļa komanda (Kristiāns Subbotins, Guntis Lazdiņš, Anete Brežinska, Melana Ohrimeca, Dāvis Ronalds Zvirbulis);
  • 3. vieta – Edgara Nemmes komanda (Martins Marnics, Jēkabs Bērziņš, Elīza Astra Vectirāne, Elīza Beāte Bolsunovska, Edgars Nemme).

Sacensību laikā noritēja arī konkurss, tā uzvarētāji – Anete Brežinska un Dāvis Storķis.

Volejbola turnīra organizatori izsaka pateicību visiem sacensību dalībniekiem par atkalsatikšanos sacensību gaisotnē un cīņassparu!

Sacensības organizēja Siguldas Sporta centrs sadarbībā ar Sporta klubu “NUKI”.


Informāciju sagatavoja:
Sporta klubs “NUKI” valdes loceklis
Gvido Gailītis

Foto: Edgars Gulbis


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi