×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-26
Siguldas Sporta centram piecu gadu jubileja

Siguldas Sporta centrs šomēnes svin piecu gadu jubileju. Šo gadu laikā, pateicoties piedāvātajiem pakalpojumiem, tas ir kļuvis par vienu no apmeklētākajām vietām Siguldā – piecu gadu laikā tajā pabijuši vairāk nekā 860 tūkstoši apmeklētāju.

Siguldas Sporta centrs katru gadu aug un attīstās, kā arī spēj piedāvāt arvien plašāku izklaides un sporta pakalpojumu klāstu. Kopš atvēršanas tajā ir notikušas vairāk nekā 50 dažādu veidu grupu nodarbības, katru mācību gadu peldētprasmi šeit ir apguvuši visu bijušā Siguldas novada skolu skolēni, kā arī sporta skolas audzēkņi, bet Peldētapmācības skoliņā pirmās prasmes peldēšanā, sākot no sešu mēnešu vecuma, apgūst vienlaikus aptuveni 500 bērnu gan no Siguldas novada, gan tuvākajiem blakus novadiem. Savukārt Eiropas projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” laikā tas ir devis iespēju visiem Siguldas un blakus esošo novadu iedzīvotājiem piedalīties bezmaksas nodarbībās. Projekta laikā jau notikušas 958 nodarbības, kurās piedalījušies 7670 iedzīvotāji.

Siguldas Sporta centrā ir pieejami arī sporta medicīnas pakalpojumi, kas sniedz iespēju iedzīvotājiem un sportistiem saņemt fizioterapeita, sporta ārsta, kardiologa un uztura speciālista konsultācijas.

Ik gadu Siguldas Sporta centrā notiek aptuveni 15 lielie sporta pasākumi tādos sporta veidos kā badmintons, peldēšana, basketbols, volejbols, futbols, sporta dejas, džudo, karatē, svarcelšana, akvatlons, kā arī ik gadu Siguldas Sporta centrā norisinās Veselības un sporta nedēļas aktivitātes.

Augsto sasniegumu sportā Siguldas Sporta centrā ik gadu tiek uzņemti gan vietējie, gan ārvalstu sportisti no vairāk nekā 24 valstīm tādos ziemas sporta veidos kā kamaniņu sports, skeletons un bobslejs.

Sveicam Siguldas Sporta centru piecu gadu jubilejā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi