×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-27
Talkošanas vietas Siguldas novadā

30. aprīlī jau 15. reizi norisināsies Lielā talka, kuras laikā iedzīvotāji aicināti sakopt vai labiekārtot savu tuvējo apkārtni. Joprojām tīmekļa vietnē www.talkas.lv iespējams pieteikt publisko talkošanas vietu, pirms tam saskaņojot to ar Siguldas novada talkas koordinatori un zvanot uz tālruņa numuru 67800952 vai rakstot uz e-pasta adresi dita.laure@sigulda.lv. Koordinatoram nav jāpiesaka solo, duo un ģimenes talkas. Patlaban vietnē talkas.lv pieteiktas vairākas atkritumu savākšanas un apkārtnes labiekārtošanas talkošanas vietas visā novada teritorijā.

 

 

Labiekārtošanas talkas:

  • Pie Siguldas katoļu draudzes Raunas ielā 8, Siguldā. Darbu sākums plkst. 9.00. Pieteikuma veidlapa talkotājiem pieejama šeit. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 29120606. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Egļupē, Loka astotajā ielā 8, Inčukalna pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 26724200. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Inčukalna Aleksandra parkā, Inčukalna pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 26187747. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Lēdurgas estrādes apkārtnēpie septiņiem avotiem, Lēdurgas pagastā. Talkas sākums plkst. 9.00. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 29120085. Papildu informācija apskatāma šeit.

Labiekārtošanas un atkritumu savākšanas talkas:

  • Laurenču sākumskolas apkārtnē Puķu ielā 2, Siguldā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 29442596. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • bioloģiskās saimniecības K/S “Ekoloģisks.lv” organizētā talka Stīveru apkārtnē, Allažu pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 29790927. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Inčukalna pagastā – no 43. km Rīga–Sigulda šosejas līdz Silciema karjeram un no Egļupes stacijas līdz Garajai ielai 116 (Egļupes krasti). Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 26703834. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Pie Inčukalna invalīdu biedrības Plānupes ielā 15, Inčukalnā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 26703834. Papildu informācija apskatāma šeit.

Atkritumu savākšanas talkas:

  • Miera ielā 1, Inčukalnā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 27549955. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Ceļa posmā uz Vangažu dzelzceļa staciju gar Straujupīti. Talkas sākums pie krodziņa “Pie brāļa”. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 26038769. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Velnalas apkārtnē, Inčukalna pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 29130667. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Kļavas ielā 1, Kļavās, Inčukalna pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 26451146. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Vangažu kapsētas apkārtnē, Inčukalna pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 28608445. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Jūdažu ezera krastā pie laipām un ceļmalas, Jūdažos, Siguldas pagastā. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 67957025. Papildu informācija apskatāma šeit.
  • Ceļa posmā More–Jūdaži. Talkas atbildīgā tālruņa numurs: 24337370. Papildu informācija apskatāma šeit.

Atgādinām, ka arī šogad Lielā talka tiek organizēta “solo”, “duo” un “ģimenes” talkas formātā, kā arī kā tradicionālās talkas – labiekārtošanas un uzkopšanas talkas. Svarīgi atzīmēt, ka labiekārtošanas talkas var pieteikt ikviens talkotājs, neatkarīgi, vai talkošana notiek privātajā vai publiskajā sektorā. Tās var būt talkas, kuras notiek uz privātas zemes un kurām nav vajadzīgs saskaņojums ar pašvaldību, un kurās atkritumus, ja tādi ir radušies, talkotāji ievieto savos atkritumu konteineros un apmaksā paši. Savukārt uzkopšanas talkas ir tās, kuras notiek publiskās teritorijās un kurām ir nepieciešams pašvaldības saskaņojums, lai saņemtu bezmaksas maisus un kurās tiek nodrošināta savākto sadzīves atkritumu izvešana.

Tāpat aicinām arī Lielās talkas laikā izmantot iespēju pārstrādei derīgos materiālus vākt atsevišķi, lai nodotu tos šķiroto atkritumu pieņemšanas punktos. Šķirotos atkritumus bez maksas iespējams nodot pie atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumiem SIA “Jumis”, SIA “ZAAO” un SIA “Clean R”.



Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi