×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-28
“Siguldas devons” iegūst balvu kā 2021. gada izcilākā pasākumu norises vieta

27. aprīlī apbalvošanas ceremonijā tika paziņoti Latvijas Pasākumu foruma “Izcilības balvas 2021” ieguvēji, kuru vidū bija arī kultūras centrs “Siguldas devons”, saņemot balvu nominācijā “2021. gada izcilākā pasākumu norises vieta”.

2021. gads kultūras centram “Siguldas devons” bija ceturtā sezona, un tā noritēja vēl aizvien ierobežojumu apstākļos. Lielākais izaicinājums bija rast risinājumus, kā brīdī, kad kultūrtelpas slēgtas apmeklētājiem, turpināt ne tikai radīt, bet arī rādīt. Tika rasti jauni izaicinājumi nozares attīstībā, nodrošināti pasākumi “Siguldas devonā”, pilsētvidē un Siguldas pils paviljonā. Veiksmīga bija pašvaldības sniegtā iespēja izmantot stikla namiņus Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā un kultūras piedāvājumu ienest tajās projektā “Koprades laboratorijas”, kas Pasākumu izcilības balvas konkursā iekļuva arī finālā kategorijā “Nestandarta pasākums”. “Siguldas devonam” saņemtā balva “Izcilākā pasākumu norises vieta novados” ir apliecinājums komandas darbam, radošai pieejai un uzticībai Siguldas aizrautības vektoram.

“Liels paldies visiem skatītājiem un draugiem, kas apmeklēja mūsu pasākumus vai sekoja tiem līdzi, paldies sadarbības partneriem un “Siguldas devona” komandai, jo ideju vidē bez cilvēka darba nav iespējams realizēt,” saņemto atzinību novērtēja Siguldas novada Kultūras centra direktore Jolanta Borīte.

Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas mērķis ir ik gadu atzīmēt izcilus notikumus, pasākumu organizatorus, uzņēmumus, radošos un tehniskos risinājumus un norises vietas pasākumu jomā. Balvas saņēmēju vidū iekļauti izcilākie nozares profesionāļi: privātā un publiskā sektora pārstāvji, valsts un pašvaldību pasākumu jomas iestādes, pasākumu organizētāji, producenti, pasākumu norišu vietas, nozares pakalpojumu sniedzēji un piegādātāji, kā arī citi pasākumu nozares uzņēmumi un iestādes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi