×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-06
Siguldas novada bibliotēkā notikusi trešā lasītveicināšanas nodarbība

3. maijā Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Tornīši” grupa “Stārķīši” apmeklēja lasītveicināšanas programmas “Grāmatu starts” 3. nodarbību Siguldas novada bibliotēkā. Nodarbības tēma bija krāsu pasaule, tās laikā bibliotekāre bērnus iepazīstināja ar Māras Cielēnas grāmatu “Es protu zīmēt visu ko”, kas bija nodarbības vadmotīvs.

Iepazīt krāsas bērniem palīdzēja arī grāmatas “Kaķis Pičs: Man ļoti patīk manas baltās kurpes” lasījums. Bērni dalījās stāstos par to, kas viņiem patīk vislabāk šajā krāsu pasaulē, un zīmēja sveicienus Latvijai. Tāpat nodarbībā bērni arī iepazina bibliotekāra profesiju.

“Grāmatu starts” ir lasīšanas veicināšanas projekts 3–4 gadus jauniem bērniem, kas uzrunā un iesaista lasīšanā ģimenes, rūpējas par pirmsskolas vecuma bērnu lasītprieku, lasītprasmi, izglītību un personības attīstību, piedāvā izglītojošas, radošas un attīstošas nodarbības bibliotēkās.

“Grāmatu startu” izveidojis Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bērnu literatūras centrs, to īsteno Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība un Latvijas publiskās bibliotēkas, tostarp Siguldas novada bibliotēka.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi