×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-09
Badmintonistiem panākumi Latvijas čempionātā U-11, U-15 un U-19 grupās

Aizvadītās nedēļas nogalē Valmierā risinājās Latvijas čempionāts U-11, U-15 un U-19 vecuma grupu jauniešiem, kurā startēja vairāk nekā 110 spēlētāji no visas Latvijas, tostarp Siguldas.

Vecuma grupā U-19 triumfēja Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas spēlētāja Anna Kupča, kura kļuva par Latvijas absolūto čempioni, uzvarot visās spēļu kategorijās. Turnīra laikā nezaudējot nevienā setā, viņa pārliecinoši uzvarēja vienspēlēs, pārī ar Anniju Rulli-Titavu dubultspēlēs un kopā ar Valkas pārstāvi Jāni Jaunslavieti – jauktajās dubultspēlēs. Sešpadsmitgadīgā Anna Kupča šā gada Latvijas čempionātos (pieaugušajiem, U-21 un U-19) kopumā ir izcīnījusi septiņas zelta un vienu sudraba medaļu.

Vicečempionu titulus jauktajās dubultspēlēs vecuma grupā U-19 ieguva Dāvis Strazdiņš un Annija Rulle-Titava. Dāvim vēl sudrabs kopā ar rīdzinieku Tomu Salu dubultspēlēs jauniešiem.

Bronzas medaļas dubultspēlēs jaunietēm ieguva Nikola Muķiele un Paula Mackēviča, kuras vienspēļu kategorijā ierindojās attiecīgi 7. un 5. vietā.

Pie pirmā Latvijas čempiona titula tika Marts Martijs Treijs, kurš vecuma grupā U-11 pārī ar rīdzinieku Oskaru Bajāru uzvarēja dubultspēlēs zēniem, kur sudraba godalgas tika Albertam Erelim un Krišjānim Rokpelnim. Krišjānim vienspēlēs 3. vieta, Martam – 4. vieta, Albertam – 5. vieta.

Vecuma grupā U-15 divas zelta un vienu sudraba medaļu savā īpašumā ieguva Anete Priedniece. Anete vienspēļu finālā pieveica Madaru Mackēviču, pēc tam, apvienojoties pārī, meitenes bija labākās dubultspēlē, bet jaukto pāru turnīrā kopā ar Valmieras pārstāvi Artūru Bratčikovu sīvā finālmačā ar 1-2 (21-18, 16-21, 19-21) piekāpās rīdziniekiem Regnāram Bajāram un Madarai Gaurei.

Vicečempionu tituls dubultspēlēs zēniem vecuma grupā U-15 tika Klāvam Geibam un Danielam Kubliņam.

Plašāka informācija par sacensību rezultātiem pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi