×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-10
Iespēja piedalīties bezmaksas jaunu ģimeņu stiprināšanas aktivitātēs

Nodibinājums “Sokrata tautskola” ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu aicina jaunās ģimenes apmeklēt bezmaksas lekcijas un konsultācijas par dažādām jaunām ģimenēm aktuālām tēmām. Maijā uzsāksies gan semināru cikls “Gribu dzīvot laimīgā ģimenē”, gan būs iespēja pieteikties ģimenes konsultācijām “No talantiem un prasmēm līdz ģimenes uzņēmumam”.

Semināru ciklā “Gribu dzīvot laimīgā ģimenē” tiks pārrunātas vairākas tēmas: partnera trūkumi – kā pret tiem attiekties? Aizvainojumi – kāpēc neaizmirstas? Strīdi – kā strīdēties? Partnerattiecības, kad ģimenē piesakās bērns. Krīze partnerattiecībās jeb vēlme šķirties – kā pārvarēt? Veselības ābece – kāpēc mēs slimojam? Materiālā labklājība – kas to ietekmē un kā to nodrošināt? Bērnu audzināšana. Vispārcilvēciskās vērtības – laimīgas ģimenes dzīves pamats. Dzīves likumi un mācības – kā tie izpaužas ikdienas situācijās un ietekmē ģimenes laimi.

Semināru cikla vadīs Elvita Rudzāte – jaunībā bijusi profesionāla sportiste, ar talantu mūzikā, ieguvusi divas augstākās izglītības – inženierekonomikā un psiholoģijā. E. Rudzāte vairāk nekā 20 gadus vadījusi konsultāciju firmu, pati konsultē partnerattiecību, savu sapņu īstenošanas un dzīves izpratnes jautājumos. Kopā ar partneriem nodibinājusi sociālus uzņēmumus. E. Rudzāte māca slimniekiem ārstēt sevi un risināt dzīves problēmas ar domu spēku. Viņa pastāvīgi pilnveido savas zināšanas, atklājot piedošanas un mīlestības brīnumus. Lai nodotu citiem Latvijas iedzīvotājiem savas ilggadēji uzkrātās zināšanas un pieredzi, E. Rudzāte ir sagatavojusi grāmatu un garīgās prakses disku sēriju “Piedošanas mācība” un šobrīd turpina darbu pie nākamo grāmatu sagatavošanas.

Nodarbības norisināsies 18., 24., 27. maijā, kā arī 3., 8. un 10. jūnijā no plkst. 18.30 līdz 21.30 tiešsaistē, platformā Zoom. Pieteikšanās norisinās, aizpildot reģistrācijas anketu šeit.

Ģimenes konsultācijas “No talantiem un prasmēm līdz ģimenes uzņēmumam” palīdzēs jaunajai ģimenei apzināties savu radošo potenciālu, prasmes un iespējas ar to vairot ģimenes labklājību. Konsultāciju laikā jauno ģimeņu vīram un/vai sievai tiks izstrādāti personiskie profesionālās attīstības plāni vai ģimenes uzņēmuma biznesa idejas apraksts pēc izvēles.

Konsultācijas norisināsies no maija līdz septembrim, ar katru ģimeni individuāli vienojoties par piemērotāko konsultācijas laiku un vietu – tiešsaistes platformā Zoom vai klātienē Laimas ielā 1, Siguldā. Pieteikšanās konsultācijām norisinās, aizpildot reģistrācijas anketu šeit.

Dalība projektā dos iespēju jaunajai ģimenei uzlabot materiālo labklājību, saņemot konsultācijas no pieredzējušas biznesa konsultantes Elvitas Rudzātes, kas ne tikai vairāk kā 20 gadus sniegusi savu konsultatīvo atbalstu daudziem uzņēmumiem un interesentiem, bet arī pati īsteno savus sapņus praksē.

Plašāka informācija par nodarbībām pieejama tīmekļa vietnē www.sokratatautskola.lv.

Dalība semināros un konsultācijas ir bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi