×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-19
“JUMIS” klienti varēs bez maksas nodot zaļos dārza atkritumus un nolietotās riepas

Papildus liela izmēra atkritumu nodošanas akcijai, kas tiek organizēta visā novadā un “Zemdegas” atkritumu šķirošanas laukumā notiks 13. jūnijā, vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “JUMIS” aicina Siguldas pilsētas, Mores, Mālpils, Allažu un Siguldas pagasta iedzīvotājus piedalīties mājsaimniecībā uzkrāto zaļo dārza atkritumu un četru nolietoto riepu bezmaksas nodošanas akcijā. Akcija norisināsies 15. jūnijā no plkst. 15.00 līdz 19.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā “Zemdegas” Zinātnes ielā, Siguldā.

PSIA “JUMIS” informē, ka, ierodoties šķirošanas laukumā, ikvienam akcijas dalībniekam būs jāuzrādaSiguldas novada ID karte vai izziņa par deklarēto dzīvesvietu un līguma ar atkritumu apsaimniekotāju numurs, bet daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem – adrese un mājas apsaimniekotājs, ar ko noslēgts līgums.

Viena mājsaimniecība bez maksas varēs nodot līdz 2 kubikmetriem zaļo dārza atkritumu. PSIA “JUMIS” aicina ņemt vērā, ka zaļie dārza atkritumi ir zāle, koku lapas, nezāles, nelieli zariņi (ar stumbra diametru līdz 2 cm). Pārstrādei netiek pieņemtas tūju skujas un zari. Akcijas laikā varēs bez maksas nodot nolietotas četras vieglo automašīnu vai motociklu riepas.

Atgādinām, ka neatkarīgi no pašvaldības organizētās akcijas ikvienam iedzīvotājam jebkurā laikā, kad rodas tāda nepieciešamība, ir iespēja nodot liela izmēra atkritumus, kā arī automašīnu riepas, izmantojot atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma maksas pakalpojumu vai pašam nogādājot tos liela izmēra atkritumu pieņemšanas vietās, kur tos iespējams nodot par maksu. Par šīm iespējām aicinām interesēties pie atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumiem Siguldas pilsētas SIA “JUMIS”, pašvaldību SIA “ZAAO” un SIA “Clean-R”.

Aicinām būt atbildīgiem un savā ikdienā censties atkritumus neradīt, gan apdomīgi iepērkoties, gan pirms mājsaimniecībā nevajadzīgo lietu izmešanas pārliecinoties, vai tās kādam citam vēl nevarētu būt noderīgas!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi