×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-20
Novada jaunieši piedalās saulespuķu sēšanas akcijā

Atsaucoties akcijai “Saulespuķes vienotai Eiropai kopā ar Ukrainu”, vairākas Siguldas novada izglītības iestādes un jaunieši ir iesējuši saulespuķes, tādējādi paužot savu atbalstu Ukrainas tautai. Līdz šim saulespuķes jau iesējuši Mores pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņi, kā arī jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” dalībnieki, taču arī citas iestādes tiek aicinātas iesaistīties akcijā, lai jau vasarā Siguldas novadu krāšņotu Ukrainas atbalsta simbols – saulespuķes.

Mores pamatskolā saulespuķes podiņos iesētas jau atzīmējot mūsu Brīvības svētkus – 4. maiju. Izdīgušās saulespuķes ārā tiks izstādītas pēdējā skolas dienā – 31. maijā.

Siguldas pilsētas vidusskolas 5.c klases skolēni kopā ar audzinātāju Ilzi Kisilu jau pašā kara sākumā, spēcīgu emociju vadīti, iesēja klasē podiņos saulespuķu sēklas ar simbolisku nozīmi, lai tad, kad tās ziedēs, Ukraina būtu brīva. Saulespuķes puķudobē pie skolas ēkas skolēni izstādīja 18. maijā.

Savukārt jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” saulespuķes ir iesējuši kompozīcijā kopā ar rudzupuķēm, veidojot simbolisku puķu kompozīciju Ukrainas karoga krāsās.

Akciju “Saulespuķes vienotai Eiropai kopā ar Ukrainu” rīko Latvijas Pilsoniskā alianse un Eiropas Kustība Latvijā. Akcijas dalībnieki aicināti vēl visu maiju sēt saulespuķes, lolot stādiņu un gaidīt labāku nākotni kopā.

Iesējot vai iestādot saulespuķes arī savās piemājas teritorijās un dārzos, akcijā var piedalīties ikviens novadnieks.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi