×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-24
Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.e klase organizē pasākumus Ukrainas atbalstam

Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.e klase piedalījās izglītības programmā “Jaunais pilsonis”, kurā šogad, ņemot vērā aktuālo situāciju, tika diskutēts arī par karu Ukrainā un apspriestas iespējas, kā šajā situācijā iesaistīties, atbalstīt un būt aktīvam pilsonim. Izglītības programmā Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.e klase īstenoja dažādas aktivitātes un ieguva godpilno 1. vietu.

Lai paustu atbalstu un palīdzētu Ukrainas tautai, Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.e klases skolēni programmas laikā organizēja ziedošanas akciju, vācot ziedojumus naudas izteiksmē un pirmās nepieciešamības preces bēgļiem no Ukrainas. Audzēkņi kopā ar skolasbiedriem un skolotājiem iesaistījās akcijā “Saulespuķes vienotai Eiropai kopā ar Ukrainu”, iesējot saulespuķes.

Programmu “Jaunais pilsonis” ar ASV vēstniecības Latvijā atbalstu organizēja Latvijas Pilsoniskā alianse.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi