×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-31
Biedrība “r.a. “Siltumnīca”” stiprina darbības kapacitāti

Biedrība “r.a. “Siltumnīca”” uzsākusi dalību Aktīvo iedzīvotāju fonda projektā “Biedrības “r.a. “Siltumnīca”” ilgtspējīgas attīstības veicināšana”, tā laikā stiprinot darbības kapacitāti. Biedrības “r.a. “Siltumnīca”” projekta mērķis ir ielikt ilgtspējīgu pamatu biedrības attīstībai nākotnē, izveidojot vienotu stratēģisko redzējumu, vairojot un stiprinot cilvēkresursus, izveidojot vienotu publisko tēlu un realizējot ziedojumu stratēģiju. Projekts ilgs līdz šā gada nogalei.

Projekta laikā tiks izstrādāta un ieviesta biedrības attīstības stratēģija 2022.–2027. gadam, projektu vadības sistēma un ziedojumu piesaistes stratēģija, uzlaboti administratīvie procesi, izstrādāta un ieviesta biedrības zīmolvedības un mārketinga komunikācijas stratēģija, kā arī komunikācijas plāns, izveidota biedrības mājas lapa un attīstīti biedrības cilvēkresursi, apmācot esošos biedrus un veicinot jaunu biedru iestāšanos biedrībā.

Tādā veidā tiks nodefinēti biedrības ilgtermiņa mērķi, norādot virzienu, uz kuru biedrība dodas, tādējādi piesaistot mērķa auditoriju pasākumiem, jaunus biedrus un brīvprātīgos darbiniekus, kā arī sakārtoti biedrības iekšējie procesi un administratīvais darbs. Tāpat projekta laikā uzstādīti arī tādi mērķi kā piesaistīti jauni biedri, piesaistīti ziedojumi un veicināta biedrības “r.a. “Siltumnīca”” atpazīstamība vietējā kopienā – Siguldas novadā, kā arī iegūtas jaunas zināšanas, kas noderēs projektu realizēšanā un mērķa grupas piesaistīšanā, biedrības publiskā tēla veidošanā un finansējuma piesaistīšanā, kas ilgtermiņā palielinās biedrības izaugsmi un ietekmi sabiedrības izglītošanā un pilsoniskās līdzdalības veicināšanā. Pateicoties sakārtotajiem procesiem un laika ekonomijai, biedrībai būs iespēja piedalīties vairāk projektu konkursos nekā līdz šim.

Sasniegtie rezultāti ļaus realizēt labas pārvaldības praksi biedrībā, pilnveidojot organizācijas esošo darbību un attīstot jaunas darbības izpausmes.

Biedrība “r.a. “Siltumnīca”” ir reģistrēta Krimuldas pagastā, tās primārais mērķis ir uzlabot Siguldas novada iedzīvotāju dzīves kvalitāti ar uzsvaru uz reģiona iedzīvotājiem, vienlaikus palīdzot uzlabot ikviena Latvijas iedzīvotāja dzīves kvalitāti, kam tuvi biedrības darbības mērķi. Biedrība aktīvi strādā uz jauniešu un ģimeņu iesaisti biedrības aktivitātēs, realizējot tādus projektus kā “Nāc, piedalies un uzzini!” jauniešiem Covid-19 pandēmijas radīto seku mazināšanai, kopā ar sadarbības partneri biedrību “Latvijas Mazpulki” realizē Latvijas un diasporas bērnu kopējās nometnes un šobrīd īsteno Sabiedrības integrācijas fonda programmas “Ģimenei draudzīgas vides veidošana” projektu “Vienoti kopā ģimenes lokā” Siguldas novadā. Biedrība ir iesaistījusies Siguldas novada attīstības programmas 2021.–2027. gadam izstrādes darba grupā, Siguldas Kultūras konsultatīvajā padomē, pievienojusies Iekšlietu ministrijas un NVO sadarbības memorandam.

Projektu finansiāli atbalsta Norvēģija, Islande un Lihtenšteina. Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas granta apjoms 19 397,66 eiro. Projekta mērķis ir stiprināt demokrātijas kultūru Latvijā, integrējot Norvēģijas pieredzi, attīstot jauniešu spējas ietekmēt lēmums savos reģionos un vietējo pašvaldību spēju iesaistīt jauniešus pilsoniskajā līdzdalībā. Latvijā šo finansējumu administrē Aktīvo iedzīvotāju fonds.

Plašāka informācija par biedrības “r.a. “Siltumnīca”” aktivitātēm pieejama biedrības lapā sociālo tīklu vietnē Facebook.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi