×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-02
Uzsākta dalībnieku reģistrācija Siguldas pusmaratonam 2022

Šogad Siguldas pusmaratons notiks vasaras vidū – 2. jūlijā. Pusmaratona starts tiks dots pie Siguldas Sporta centra plkst. 10.00. Dalībnieki var izvēlēties vienu no trīs distancēm – pusmaratona 21 kilometra distanci, 10 kilometru distanci vai Tautas 5 kilometru distanci. Papildus šīm distancēm plkst. 12.30 notiks arī bērnu skrējiens, atbilstoši vecumam mērojot 500, 600 un 700 metru distanci.

Šogad, tāpat kā iepriekšējo reizi, skrējiena maršruts tiek plānots šādā maršrutā: Ata Kronvalda iela–Parka iela–Ausekļa iela–Raiņa iela–Pils iela–Cēsu iela–Baznīcas iela–Siguldas Jaunās pils teritorija–Pils iela–Līvkalna iela–Skolas iela–Krišjāņa Barona iela (turp un atpakaļ)–Ata Kronvalda iela, ar finišu Siguldas Sporta centrā.

Iepriekšējos deviņus gadus pusmaratons tradicionāli notika zelta rudens laikā, bet 2020. un 2021. gadā pandēmijas dēļ nedēļu pirms sacensībām tas tika atcelts.

ArSiguldas novada ID karti pieaugušo grupās dalība Siguldas pusmaratonā ir ar 20% atlaidi no sākotnējās dalības maksas, reģistrējoties tīmekļa vietnē www.siguldasmaratonaklubs.wordpress.com līdz 30. jūnijam. Pieteikuma formā jānorāda Siguldas novada ID kartes numurs.

Siguldas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem, kas novadā deklarēti ne vēlāk kā uz 2022. gada 1. janvāri, līdz 19 gadu vecumam (ieskaitot, ja persona vēl mācās vidējās izglītības iestādē) un Siguldas Sporta skolas audzēkņiem, kamēr persona mācās attiecīgajā izglītības iestādē, dalība bērnu distancē, 5 kilometru distancē, 10 kilometru distancē un pusmaratona distancē bez dalības maksas, jo to sedz Siguldas novada pašvaldība. Reģistrācija dalībai skrējienā iespējama tīmekļa vietnē www.siguldasmaratonaklubs.wordpress.com līdz 30. jūnijam.

Reģistrējoties numuru saņemšanas EXPO vietā dienu pirms sacensībām un sacensību dienā, jāmaksā pilnā dalības maksa. Tabulā norādītas Siguldas novadā deklarēto dalībnieku dalības maksas ar piemēroto atlaidi:

Apmaksas periods

21,0975 kilometru distance – Siguldas novadā deklarētajiem

10,5 kilometru distance – Siguldas novadā deklarētajiem

5,25 kilometru distance – Siguldas novadā deklarētajiem

21,0975, 10,5 un 5,25 kilometru distance – Siguldas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem*

Bērnu skrējiens – Siguldas novadā deklarētajiem

Nūjošana – Siguldas novadā deklarētajiem

Līdz 30. jūnijam

17,60 eiro

14,40 eiro

14,40 eiro

bez maksas

bez maksas

14,40 eiro

Tikai EXPO 1.–2. jūlijā

40 eiro

35 eiro

35 eiro

20 eiro

15 eiro

35 eiro

*līdz 19 gadu vecumam (ieskaitot, ja persona vēl mācās vidējās izglītības iestādē), un Siguldas Sporta skolas audzēkņiem, kamēr persona mācās attiecīgajā izglītības iestādē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi