×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-07
AS “GASO” veiks gāzesvadu remontdarbus Siguldā

AS “GASO” informē, ka jūnijā Siguldā norisināsies gāzesvadu ievadu un hidroslēgu pārbūve vairākās vietās Siguldā, savukārt jūlijā Siguldā norisināsies gāzesvada izbūves darbi Pēteralas, Mazās Pēteralas un Pavasara ielā.

Ievadu pārbūve paredzēta Jaunatnes ielā 1, Helmaņa ielā 7 un 9, Pulkveža Brieža ielā 84/86 un 10, Lāčplēša ielā 6, Ata Kronvalda ielā 5, Šveices ielā 35, Leona Paegles ielā 8, Krišjāņa Barona ielā 12, savukārt hidroslēgu pārbūve – Leona Paegles ielā 5, 11 un 13, Pulkveža Brieža ielā 84/86, Krišjāņa Barona ielā 12, Jaunatnes ielā 1, Siguldā.

Visus darbus paredzēts veikt no jūnija līdz septembrim, un pirms darbu uzsākšanas tie tiek saskaņoti ar konkrēto māju apsaimniekotāju un/vai zemes īpašnieku, kā arī vismaz piecas dienas pirms darbu uzsākšanas tiks informēti iedzīvotāji, ja paredzēta gāzes padeves atslēgšana. Uzņēmums informē, ka grafikos ir iespējamas izmaiņas, jo primāri tiek veikta ievadu pārbūve ēkās, kur notiek siltināšanas darbi vai plānota pagalma labiekārtošana.

Savukārt gāzesvada izbūves darbi norisināsies Pēteralas Mazās Pēteralas un Pavasara ielā Siguldā. Gāzesvada izbūve tiks veikta kopumā turpat 700 metru garumā, un tas nodrošinās gazifikācijas iespējas jaunbūvējamām privātmājām. Uzņēmums informē, ka būtiskus traucējumus transporta kustībai un iedzīvotājiem šo darbu veikšana neradīs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi