×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-10
Mores pamatskola saņem atbalstu projekta “Iepazīsim Latviju kopā!” īstenošanai

Noslēdzies Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) īstenotās programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” grantu konkurss, kurā atbalstu projekta “Iepazīsim Latviju kopā!” realizēšanai saņēma arī Mores pamatskola, kura pērn atzīta kā “Ģimenei draudzīga darbavieta”.

Mores pamatskolas izstrādātā projekta mērķis ir ieviest jaunu tradīciju, kas veicinātu skolas darbinieku labizjūtu un viņu ģimeņu sadraudzību, nodrošinot kopīgus braucienus pa Latviju.

Projekta aktivitātēs piedalīsies skolas darbinieki (pedagogi, tehniskie darbinieki un administrācija), viņu bērni un citi ģimenes locekļi. Projekta laikā tiks īstenoti braucieni uz Kurzemi, Zemgali, Latgali, aplūkojot nozīmīgākos, populārākos dabas un kultūras objektus. Braucienos plānotajās aktivitātēs tiks veicināta dažādu vecumposmu sadarbības un komunikāciju prasmju pilnveide.

Plānots, ka projekta aktivitātēs darbinieki ar savām ģimenēm pozitīvi un izglītojoši pavadīs laiku, veidos ģimeņu sadraudzību, nostiprinās piederības sajūtu darba vietai, gūs pozitīvas emocijas, uzlabos sadarbības un komunikācijas prasmes ar darba kolēģiem un ģimenes locekļiem. Šo braucienu rezultātā darbiniekiem radīsies vēlme turpināt šīs aktivitātes un ievest braucienus kā tradīciju.

Projekta aktivitātes noris ar Sabiedrības integrācijas fonda līdzfinansējumu 3000 eiro apmērā. Projektu paredzēts īstenot līdz novembrim.

Jau ziņots, ka pērn Sabiedrības integrācijas fonda īstenotajā valsts programmā Mores pamatskola ieguva statusu “Ģimenei draudzīga darbavieta”. 2021. gadā šāds statuss piešķirts 75 darbavietām visā Latvijā. Programmas prioritāte ir esošo un potenciālo dalībnieku atbalsts un konsultēšana, rīkojot izglītojošus seminārus, konferenci, tīklošanās pasākumus, lai popularizētu ieguvumus no ģimenei draudzīgas darba vides gan darba devējiem, gan darba ņēmējiem, gan sabiedrībai kopumā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi