×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-15
Inčukalniešiem teicami sasniegumi Eiropas čempionātā galda hokejā

Jūnijā Slovēnijā norisinājās Eiropas čempionāts galda hokejā, kurā izcilus rezultātus sasniedza Inčukalna Galda hokeja kluba (IGHK) sportisti, iegūstot 4 zelta, 4 sudraba un 3 bronzas medaļas.

Čempionāts norisinājās Slovēnijas pilsētā Kraņā (Kranj), kurā Inčukalna Galda hokeja kluba audzēkņi parādīja lielisku sniegumu. Visprestižākajā OPEN komandu kategorijā Latvijas komandas izlases sastāvā Rainers Kalniņš un IGHK dibinātājs, ilggadējais vadītājs un treneris Sandis Kalniņš izcīnīja zelta medaļas un Eiropas čempiona titulu. Savukārt individuālajā OPEN kategorijā 121 sportistu konkurencē, kuri pārstāvēja 10 valstis, Rainers Kalniņš iekļuva Play-Off ceturtdaļfinālā un ieņēma individuālajā vērtējumā augsto 5. vietu.

Latvijas Junioru komanda, kuras sastāvā bija IGHK audzēknis Intars Garančs, izcīnīja zelta medaļas un kļuva par Eiropas čempioniem, savukārt veterānu kategorijā inčukalniešu treneris Sandis Kalniņš kopā ar Intu Jurku, Sandi Krastu un Salvi Skaraini pirmo reizi vēsturē Eiropas čempionātā izcīnīja sudraba medaļas un kļuva par Eiropas vicečempioniem.

Dāmu komandu kategorijā IGHK audzēknes Margarita Ābele un Elīna Gala izcīnīja bronzas medaļas. Bērnu (U-13) kategorijā IGHK audzēknis Rainers Neija izcīnīja augsto 2. vietu un sudraba medaļu.

Pēc starptautiskajām sacensībām sportisti ilgi neplāno atpūsties, jo uzsāks gatavošanos dalībai Pasaules čempionātam galda hokejā, kas norisināsies nākamā gada jūnijā Norvēģijā.

Dalība šajās sacensības notika ar Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi