×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-17
Izsludina projektu konkursu Ukrainas un Latvijas bērnu un jauniešu nometnēm

Siguldas novada pašvaldība līdz 8. jūlija plkst. 12.00 aicina iesniegt Ukrainas un Latvijas bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu pieteikumus. Nometņu mērķis ir nodrošināt atbalstu Ukrainas bērnu un jauniešu valsts valodas apguvei un psihoemocionālajai labbūtībai, integrējoties ar Latvijas bērniem un jauniešiem un pilnveidojot komunikācijas un saskarsmes prasmes gan latviešu valodas apguves nodarbībās, gan daudzveidīgās radošajās norisēs un aktivitātēs.

Nometņu mērķauditorija ir 1. līdz 12. klases skolēni, iekļaujot nometnēs 50% Ukrainas un 50% Latvijas skolēnu. Minimālais dalībnieku skaits vienā nometnē – 10 personas.

Pieteikties nometņu īstenošanai var jebkura fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants vai saimnieciskās darbības veicējs, vai juridiska persona, valsts vai pašvaldības iestāde. Nometnes jāīsteno šā gada skolēnu vasaras brīvlaikā.

Konkursa nolikums ir pieejams pašvaldības tīmekļa vietnē šeit, konkursa pieteikuma veidlapa un atskaites veidlapa – pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, kā arī pašvaldības tīmekļa vietnē šeit.

Pretendentam konkursā iesniedzamie dokumenti jāiesniedz Pašvaldības Pakalpojumu centrā, Raiņa ielā 3, Siguldā, vai elektroniskā formātā parakstītu ar e-parakstu, sūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Nometnei jābūt reģistrētai bērnu nometņu datu bāzē www.nometnes.gov.lv, tā īstenojama, ievērojot normatīvajos aktos noteikto kārtību, tai skaitā Ministru kabineta noteikumus, kas noteic bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtību, kā arī Ministru kabineta noteikumus, kas noteic kārtību, kādā nodrošināma izglītojamo drošība izglītības iestādē un to organizētajos pasākumos, kā arī epidemioloģiskās drošības pasākumus saskaņā ar Veselības ministrijas saskaņotajām aktuālajām vadlīnijām piesardzības pasākumiem bērnu nometņu organizētājiem un 2021. gada 28. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 662 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. Var tikt organizētas gan dienas, gan diennakts nometnes iekštelpās un ārtelpās.

Tiek atbalstītas nometnes, kuru plānotais ilgums ir 6 līdz 10 dienas. Finansējums viena dalībnieka dalībai vienai dienai dienas nometnē ir 20 eiro, viena dalībnieka dalībai vienai diennaktij diennakts nometnē – 40 eiro. Viens nometņu organizētājs var īstenot vairākas nometnes.

Konkursam pieteiktos projektus izvērtēs konkursa vērtēšanas komisija, kuras sastāvā ir komisijas priekšsēdētājs (pašvaldības Izglītības pārvaldes vadītāja), komisijas locekļi – pašvaldības Izglītības pārvaldes speciālists profesionālās ievirzes, interešu izglītības un pieaugušo izglītības jautājumos, Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta vadītāja norīkots darbinieks, Finanšu pārvaldes vadītāja norīkots darbinieks. Lēmumu par atbalstāmajiem projektu pieteikumiem komisija pieņems 5 darbdienu laikā pēc projektu pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām.

Plašāku informāciju iespējams saņemt Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldē, zvanot uz tālruņa numuru 67970932 vai rakstot uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi