×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-17
“ZAAO” Ilgtspējas indeksā saņem Zelta kategorijas godalgu

Sesto gadu pēc kārtas pašvaldību atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “ZAAO” Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta (InCSR) rīkotajā Ilgtspējas indeksā saņēmis augstu darbības novērtējumu – Zelta kategorijas godalgu.

SIA “ZAAO” ir arī pirmo 11 uzņēmumu vidū, kuri parakstīja InCSR izstrādāto Ilgtspējas kodeksu, tā paužot apņemšanos īstenot atbildīgu un godprātīgu praksi ne vien vārdos, bet arī darbos.

Ilgtspējas indekss ir stratēģisks vadības instruments, kas palīdz Latvijas uzņēmumiem diagnosticēt savas darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni. Lai izvērtētu pretendentu atbilstību balvai, eksperti analizēja gan uzņēmuma sniegtos datus, gan publiski pieejamo informāciju par šo uzņēmumu attieksmi pret darbiniekiem un klientiem, to ieguldījumu nozares un valsts attīstībā, kā arī nākotnes plāniem ilgtspējas jomā.

 

Informāciju sagatavoja:
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību vadītāja
Zane Leimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi