×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-20
Siguldas kroketa kluba “SIG-LIG” pārstāvis uzvar “Latvijas kausa 2022” 2. posmā

Siguldas kroketa kluba “SIG-LIG” laukumā 18., 19. jūnijā norisinājās “Latvijas kausa” izcīņas 2. posms golfa kroketā jeb “Jāņu kauss 2022”. 2. posmā uzvarētāja titulu un ozolkoka alus kausu saņēma Siguldas kroketa kluba “SIG-LIG” pārstāvis Jānis Šteins.

“Jāņu kausa 2022” A-līmeņa sacensībās, kas notika 19. jūnijā, galvenie favorīti bija vairākkārtējie Latvijas čempioni – Normunds Zelčāns un Jānis Šteins. Uz goda pjedestāla kāpa arī 2. vietas ieguvējs Andrejs Savinovs (Ikšķiles kroketa klubs), 3. vieta – Normunds Zelčāns (Ikšķiles kroketa klubs).

“Latvijas kausa 2022” izcīņa tiek organizēta 2 līmeņos. A līmenis ir spēcīgāka grupa, kurā piedalīties var kroketisti, kas sasnieguši Pasaules Kroketa federācijas (World Croquet federation) reitinga līmeni – 1600 –, bet B līmenī var kvalificēties kroketisti ar zemāku reitingu. Latvijā patlaban ir 70 kroketisti, kuru spēles līmeņa apskati veic Pasaules Kroketa federācija.

“Latvijas kausa 2022” golfa kroketā 3. posms notiks 23.–24. jūlijā Ikšķilē, bet 13.–14. augustā Siguldas kroketa laukumā gaidāms 4. posms. Plānots, ka Latvijas čempionāts notiks no 17. līdz 18. septembrim Ikšķilē un Siguldā. Plašāka informācija par kroketa turnīriem apskatāma šeit.


Informāciju sagatavoja:
Kroketa klubs “SIG-LIG” pārstāve
Sandra Harlinska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi