×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-28
Siguldas novada bibliotēkas saņem vērtīgu grāmatu dāvinājumu

Projektā “Vērtīgo grāmatu iepirkuma programma publiskajām bibliotēkām” Siguldas novada bibliotēkas saņēma vērtīgu grāmatu dāvinājumu – 153 grāmatu eksemplārus –, kuru kopējā vērtība ir 1585 eiro. Grāmatas tika sadalītas visām Siguldas novada publiskajām bibliotēkām.

Saņemts arī dāvinājums no Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasītveicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas” – 2022. gada kolekcijas 14 komplekti. Katrā komplektā ir 33 grāmatas par kopējo summu 3817,62 eiro. Komplekti tika sadalīti tām bibliotēkām, kas ir pieteikušās dalībai Bērnu žūrijā 2022. gadam – Siguldas novada bibliotēka, Inčukalna bibliotēka, Krimuldas bibliotēka, Lēdurgas bibliotēka, Mālpils bibliotēka, Laurenču sākumskola, Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas 1. pamatskola, Mores pamatskola, Inčukalna pamatskola, Krimuldas vidusskola, Garlība Merķeļa Lēdurgas vidusskola, Allažu pamatskola, Mālpils vidusskola.

Siguldas novada bibliotēka ir saņēmusi arī 11 ukraiņu grāmatas, kuras iegādājās un no Ukrainas uz Latviju atgādāja Aleksandra Šimina ar draugiem un draugu grupa no NVO "Foundations for Freedom". 

Sadalīt grāmatas bibliotēkām palīdzēja skolēnu vasaras nodarbinātības programmas dalībnieki – Ieva un Artūrs.

Plašāka informācija par projektu “Vērtīgo grāmatu iepirkuma programma publiskajām bibliotēkām” skatāma šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi