×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-04
Aizvadīts pludmales volejbola sacensību “KS čempionāts” 3. posms

30. jūnijā aizvadīts pludmales volejbola sacensību “KS čempionāts” 3. posms. Sacensībās sieviešu grupā startēja 16 dalībnieces, vīriešu grupā – 16 dalībnieki.

Par “QUEEN” titulu cīnījās Jolanta Kaupe, Gunta Blūmiņa, Santa Vaicekauska un Simona Rozīte. “KS čempionāta” 3. posma “QUEEN” titulu izcīnija Santa Vaicekauska. Zaudētāju zarā cīņā par “KS” titulu cīnījās Agneta Apaļka, Anda Briede, Kristīne Segliņa un Annija Vītoliņa. Pie sava pirmā titula tika Kristīne Segliņa.

Vīru grupā spēcīgā konkurencē cīņā par “KING” titulu un arī līdera gāšanu iesaistījās Gatis Berdinskis, Ralfs Ozoliņš, Mārtiņš Auziņš un Ģirts Zīle. Sacensību 3. posma “KING” titulu ieguva Mārtiņš Auziņš. Savukārt “KS” titula cīņās devās Martins Dāvis Vēvers, Ričards Zemītis, Vadims Usovs un Dāvis Kalniņš. Debijas reizē “KS” titulu nopelnīja Ričards Zemītis.

“KS čempionāta” 4. posms notiks 21. jūlijā.

Informāciju sagatavoja:
Sporta kluba “NUKI” valdes loceklis
Gvido Gailītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi