×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-05
Veiksmīgi aizvadīts 1. Eiropas čempionāts golfa kroketā sievietēm

No 30. jūnija līdz 3. jūlijam Siguldas un Ikšķiles kroketa laukumos norisinājās 1. Eiropas čempionāts sievietēm golfa kroketā, kurā piedalījās 28 dalībnieces no Anglijas, Spānijas, Īrijas, Vācijas, Zviedrijas, Šveices un Latvijas.

Siguldas kroketa klubu SIG-LIG pārstāvēja Līga un Aija Usānes. Abas spēlētājas izcīnīja tiesības spēlēt galvenajā izslēgšanas spēļu turnīrā, piedaloties cīņā par galveno turnīra trofeju un Eiropas čempiones titulu, kā arī nodrošināja vietu TOP 16 Eiropas dāmu konkurencē.

Latviju kopumā pārstāvēja 6 dalībnieces – Silvija Freimane ierindojās 3. vietā (bronza) Sabīne Martinsone 5. vietā, Aija Usāne 11. vietā, Jolanta Stafecka 14. vietā, Līga Usāne 16. vietā un Tatjana Varša 17. vietā.

Čempionāta finālspēlē tikās 2 spānietes, pierādot, ka nedēļas nogalē valdošie laika apstākļi viņām bija ļoti labvēlīgi.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi