×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-07
Iespēja iesaistīties AFS programmā, uzņemot jauniešus viesģimenē

Patlaban aktīvi norisinās AFS programma, kuras laikā ģimenēm ir iespēja uzņemt ārvalstu viesskolēnus uz 3 vai 10 mēnešiem 2022./2023. mācību gadā. Augusta beigās Latvijā no Itālijas, Francijas, Taizemes un Vācijas ieradīsies 28 vidusskolas vecuma jaunieši, lai tos pilnvērtīgi uzņemtu, nepieciešama sabiedrības iesaiste. Pēdējo divu laikā Siguldas ģimenes aktīvi iesaistījusies šajā programmā, viesģimenēs līdz šim uzņemti itāļu un taizemiešu jaunieši.

Lai uzņemtu ģimenē ārvalstu vidusskolēnu, nepieciešams nodrošināt guļvietu, ēdināšanas iespējas un viesvecākiem jābūt vismaz 25 gadu vecumā. Iesaistoties AFS programmā un uzņemot jaunieti, ģimene kļūst par daļa no globālās sabiedrības, tādējādi veicinot atvērtību Latvijā, un iegūst vēl vienu ģimenes locekli un draugus citā valstī, spēj saredzēt savu ikdienu no cita skatu punkta, tāpat arī iepazīst citu kultūru, tradīcijas un iepazīstina citus ar labākajām mūsu tautas paražām.

Ar 2022./2023. mācību gada programmas dalībnieku aprakstiem iespējams iepazīties šeit. Interesenti aicināti sazināties ar AFS programmas pārstāvjiem, zvanot uz tālruņa numuru 67280646 vai apmeklējot tīmekļa vietni afs.lv.

AFS programma ir starptautiska nevalstiska bezpeļņas brīvprātīgo organizācija, kas nodrošina starpkultūru mācīšanās iespējas, lai palīdzētu attīstīt zināšanas, iemaņas un izpratni, taisnīgākas un mierpilnākas pasaules radīšanai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi