×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-08
No nākamā gada e-adreses lietošana juridiskām personām būs obligāta

Kā informē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM), oficiālā elektroniskā adrese jeb e-adrese no 2023. gada 1. janvāra būs obligāta visām juridiskajām personām – uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, arodbiedrībām un citiem reģistros reģistrētiem tiesību subjektiem Latvijā. Tādēļ juridiskas personas aicinātas izveidot e-adresi portālā latvija.lv vai veikt integrāciju sava uzņēmuma dokumentu vadības sistēmā.

E-adrese ir drošas saziņas pakalpojums – uzņēmuma digitālā pastkastīte. Ja juridiskai personai ir izveidota e-adrese, turpmāk tā varēs elektroniski sazināties ar vairāk nekā 3000 valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī iestādēm būs iespējams ar uzņēmēju sazināties šajā digitālajā pastkastītē, nevis papīra formātā uz uzņēmuma juridisko adresi.

Tai ir virkne arī citu priekšrocību, piemēram, iespēja sūtīt informāciju un dokumentus vai pieprasīt valsts un pašvaldību iestāžu pakalpojumus jebkurā laikā un no jebkuras atrašanās vietas, kā arī saudzēt vidi, ietaupot resursus, kas būtu nepieciešami vēstuļu sūtīšanai pa pastu, saņemt visas ienākošās vēstules laikā un vienuviet, nenokavējot neko svarīgu, turklāt iegūt pārliecību, ka oficiālie dokumenti būs drošībā – tie nenoklīdīs pastkastītē vai e-pastos un būs pasargāti no krāpniekiem.

Izveidot un izmantot e-adresi juridiska persona var divos veidos: portālā latvija.lv vai integrējot risinājumu sava uzņēmuma dokumentu vadības sistēmā.

Plašāka informācija apskatāma tīmekļa vietnē mana.latvija.lv vai portālā latvija.lv. Savukārt e-adreses tehniskais atbalsts pieejams, sazinoties ar e-adreses pārzini – Valsts reģionālās attīstības aģentūru –, zvanot uz tālruņa numuru 66155505 vai rakstot uz e-pasta adresi atbalsts@vraa.gov.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi