×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-11
Pašvaldības atbalstu guvušas 5 veselību veicinošas nometnes bērniem

Noslēgusies pieteikumu saņemšana un izvērtēšana Siguldas novada pašvaldības izsludinātajā iepirkumā veselīga uztura un fizisku aktivitāšu nometņu organizēšanai, kas noris Eiropas Sociālā fonda projekta “Esi vesels Siguldas novadā” laikā. Iepirkuma rezultātā tika saņemti 7 pieteikumi, bet, ņemot vērā iepirkuma noteikumus un piedāvājumu atbilstību, tika apstiprināti 5 nometņu pieteikumi, ko plānots īstenot šīs vasaras laikā.

Bērni un jaunieši kopā ar vecākiem aicināti aplūkot informāciju par nometņu norisi, dalībnieku vecumu un iesaistīties bezmaksas izglītojošās, sportiskās un veselību veicinošās nometnēs. Pieteikšanās norisinās, sazinoties ar nometnes organizatoru, izmantojot norādīto kontaktinformāciju. Dalībnieku skaits nometnēs ir ierobežots!

 

Nosaukums, organizācija, vadītājs un kontaktinformācija

Nometnes veids, dalībnieku vecums un skaits

Dalības maksa

Laiks un nometnes norises vieta

Nosaukums: “Iepazīsti sportu I”

Organizē: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība
Vadītājs: Ilze Ratniece
Tālrunis: 22022898
E-pasta adrese: siguldassab@gmail.com

Dienas, atvērta – bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 12 gadiem

Dalībnieku skaits: 30

Nav

No 18. līdz 22. jūlijam
Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29 un ārpus telpām Siguldas novada teritorijā

Nosaukums: “Iepazīsti sportu II”

Organizē: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība
Vadītājs: Ilze Ratniece
Tālrunis: 22022898
E-pasta adrese: siguldassab@gmail.com

Dienas, atvērta – bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 12 gadiem

Dalībnieku skaits: 30

Nav

No 25. līdz 29. jūlijam
Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29 un ārpus telpām Siguldas novada teritorijā

Nosaukums: “Iepazīsti sportu III”

Organizē: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība
Vadītājs: Ilze Ratniece
Tālrunis: 22022898
E-pasta adrese: siguldassab@gmail.com

Dienas, atvērta – bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 13 gadiem

Dalībnieku skaits: 30

Nav

No 1. līdz 5. augustam
Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29 un ārpus telpām Siguldas novada teritorijā

Nosaukums: “No dārza līdz šķīvim”

Organizē: Biedrība “2DUCKS”
Vadītājs: Kalvis Grīnbergs
Tālrunis: 27049400
E-pasta adrese: 2ducks74@gmail.com

Dienas, atvērta – bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 16 gadiem

Dalībnieku skaits: 30

Nav

No 8. līdz 12. augustam
Mores pamatskolā un ārpus telpām Siguldas novada teritorijā

Nosaukums: “Sporto veselīgi”

Organizē:  Biedrība “2DUCKS”
Vadītājs: Kalvis Grīnbergs
Tālrunis: 27049400
E-pasta adrese: 2ducks74@gmail.com

Dienas, atvērta – bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 16 gadiem

Dalībnieku skaits: 30

Nav

No 15. līdz 19. augustam
Mores pamatskolā un ārpus telpām Siguldas novada teritorijā

Iepirkuma “Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes bērniem Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā” (identifikācijas Nr. SNP 2022/04/IZŅĒMUMS) pieteikumi tika izvērtēti, pamatojoties uz Publisko iepirkumu likuma 10. panta 2. daļu un Siguldas novada pašvaldības domes apstiprinātajiem iekšējiem noteikumiem Nr. 3/2020 “Iepirkumu organizēšanas kārtība Siguldas novada pašvaldībā”.

Iepirkuma priekšmets bija sadalīts 6 daļās – veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometņu īstenošana darbadienās Siguldas novada pašvaldības izglītības iestāžu audzēkņiem ESF projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros. Plānotais nometņu laiks: darbdienās – piecas dienas, 6 stundas dienā, īstenot tās no 18. jūlija līdz 26. augustam. Pretendents varēja iesniegt piedāvājumu par visu iepirkuma priekšmetu vai par katru tā daļu. Plānotā iepirkuma summa visām daļām – 15 560 eiro (bez PVN).

Papildus tam tika vērtēts, vai nometnes organizatori nodrošina, ka nometnes vadītājs ir persona, kura apguvusi Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprināto nometņu vadītāju kursu programmu un saņēmusi Valsts izglītības satura centra apliecību par programmas apguvi; kā arī nometnes pedagogu skaitu atbilstoši 2009. gada 1. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 981 “Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība” un ar vismaz vienu atbilstošas kvalifikācijas papildu piesaistītu speciālistu fizisko aktivitāšu jomā, ja pedagogu vidū nav šāda speciālista, un ar vismaz vienu atbilstošas kvalifikācijas papildu piesaistītu speciālistu, ja pedagogu vidū nav šāda speciālista, veselīga uztura jomā – uztura speciālists, dietologs, gastroenterologs, ārsts, ārsta palīgs, medmāsa, sabiedrības veselības speciālists, mājturības skolotājs, ja mājturības skolotājs nav pedagogu vidū.

Nometnes tiks īstenotas Siguldas novada teritorijā saskaņā ar Veselības ministrijas saskaņotajām aktuālajām vadlīnijām piesardzības pasākumiem bērnu nometņu organizētājiem un 2021. gada 28. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 662 “Epidemiologiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. Nometnēs tās organizators katru dienu nometnes dalībniekiem nodrošinās siltas pusdienas. Nodarbības tiks organizētas brīvdabā, savukārt aktivitātes nelabvēlīgos laikapstākļos tiks īstenotas telpās.

Pašvaldības speciālisti aicina vecākus uzmanīgi iepazīties ar piedāvāto nometņu režīmu, kopīgi ar bērniem pārrunāt disciplīnas un drošības jautājumus.

Nometnes organizējamas saskaņā ar Valsts izglītības satura centra un Veselības ministrijas izstrādātajām vadlīnijām nometņu organizatoriem drošības pasākumu ievērošanai. Plašāka informācija par visām Latvijā organizētajām vasaras nometnēm un ar tām saistītiem jautājumiem pieejama Valsts izglītības satura centra izveidotajā tīmekļa vietnē.

Projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanu un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses aktivitātēs. Kopējais Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” finansējums periodam no 2017. līdz 2023. gadam ir 335 994 eiro, tai skaitā Eiropas Sociālā fonda finansējums – 285 594,90 eiro un valsts budžeta finansējums – 50 399,10 eiro apmērā. Projekta aktivitāšu finansējums periodam no 2020. gada līdz 2023. gadam ir 135 862 eiro.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi