×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-14
Veiks fasādes atjaunošanas darbus Siguldas pagasta Kultūras nama ēkai

Šovasar tiks uzsākti fasādes atjaunošanas darbi ēkai Zinātnes ielā 7 un 7B, kurā ikdienā atrodas Siguldas pagasta Kultūras nams, papildus tam tā tiek izmantota pašvaldības administrācijas funkciju īstenošanai. Darbi objektā tiks sākti augustā, veicot būvobjekta sagatavošanas un fasādes demontāžas darbus. Būvdarbu laikā nav paredzēts pārtraukt Siguldas pagasta Kultūras nama darbību.

Būvdarbu laikā paredzēts uzlabot ēkas energoefektivitāti, siltinot to pilnā apjomā, plānota arī visu logu un ārdurvju nomaiņa. Papildus siltumizolācijai paredzēta arī pamatu hidroizolācijas atjaunošana.

Fasādes apdarē paredzēts izmantot apdares plāksnes gaišā tonī, akcentējot to ar tumšākas krāsas cokola apdari. Ēkas fasāde paredzēta apgaismota un ar stikla konstrukcijām. Ņemot vērā, ka šobrīd ēkas fasādes arhitektoniskais tēls uztverams kā sadrumstalots, jo vairāki fasādes fragmenti ir katrs citā apdarē, pēc darbu veikšanas ēkas arhitektoniskais tēls kļūs lakonisks un viendabīgāks.

Darbu laikā ēkas visas ieejas, kuras redzamas no galvenā piebraucamā ceļa un Zinātnes ielas, paredzēts akcentēt ar oranža toņa alumīnija kompozīta apšuvumu, padarot tās vieglāk identificējamas no ielas. Tāpat pie ieejām tiks demontēti esošie pandusi, aizstājot tos ar jauniem atbilstoši normatīvajiem aktiem. Ēkas korpusa Zinātnes ielā 7 ieejai tiks veikta arī jauna vējtvera izbūve, notiks arī teritorijas labiekārtošana.

Plānots, ka būvdarbi norisināsies 6 mēnešus. Būvdarbus Zinātnes ielā 7 un 7B iepirkuma rezultātā par līgumsummu 555 260,80 eiro (bez PVN) apmērā veiks SIA “Wood Constractions”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi