×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-15
Izskanējis Zvaigznāja kuba festivāls Mālpilī

14. jūlijā “3x3” nometnes laikā Mālpilī norisinājās Zvaigznāja festivāls, kas nometnes dalībniekiem deva iespēju uzsākt pirmos soļus mūzikas karjerā kopā ar mūzikas nozares profesionāļiem un talantīgiem mūziķiem. Kopumā Zvaigznāja festivālā piedalījās vairāk kā 200 jaunieši, tostarp 50 “3x3” nometnes jaunieši, kuri uz “KUBA” improvizētās skatuves radīja jaunu dziesmu, muzicēja, dziedāja, spēlēja bungas un ieguva vērtīgu pieredzi mūzikas jomā.

Zvaigznāja festivāls ir interaktīvs dienas notikums jauniešiem, kurā ir iespēja uz vienu dienu kļūt par mūziķi, realizēt savus sapņus un īstenot savas idejas kopā ar mūzikas un video režijas autoriem, producentiem. Zvaigznāja komanda palīdz ar mākslinieka kreatīvo ideju ģenerēšanu, kā arī ilgtermiņa un īstermiņa stratēģiju izveidi.

Zvaigznāja klubu vada mūziķe ar 12 gadu pieredzi izklaides nozarē – Agnese Rakovska –, kuras mērķis ir palīdzēt ikvienam sasniegt reālus rezultātus savā darbības jomā un dalīties ar savām zināšanām un pieredzi.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi