×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-19
Norisināsies Birzes ielas 4, Allažos, ēkas renovācija un teritorijas labiekārtošana

Šajā būvniecības sezonā tiks uzsākti būvdarbi Allažu bērnudārza ēkā Birzes ielā 4, Allažos, kurā ikdienā atrodas ne tikai piecas bērnudārza grupiņas, pirmsskolas pedagogi un tehniskais personāls, bet arī pašvaldības klientu apkalpošanas centrs, Allažu bibliotēka, Allažu Attīstības biedrība, kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība “Allažu saime” un citas iestādes. Būvdarbu laikā teritorija tiks norobežota, un ar bērnudārza vadību pārrunāti drošības jautājumi, lai bērnudārza grupu darbs netiktu ierobežots.

Būvniecību plānots uzsākt augustā, vispirms veicot objekta sagatavošanu būvdarbiem, tostarp teritorijas norobežošanu, pēc tam – logu un durvju maiņu un fasādes siltināšanu un tās apdari. Fasādē tiks izmantotas piecas krāsas, bet tās vienojošais un centrālais tonis būs pelēks, savukārt kā dekoratīvi elementi tiks izmantoti logu grupu aprāmējumi, kuri būs koka tonī. Vēl paredzēta ēkas jumta siltināšana un tā seguma nomaiņa. Tāpat tiks uzlabotas lietus ūdens novadīšanas sistēmas, veikta noteku nomaiņa un ieejas mezglu jumtiņu montāža.

Nākotnē plānota arī būvprojekta 2. kārta, veicot teritorijas labiekārtošanas darbus – sētas izbūvi, piecu jaunu nojumju izveidi. Plānots uzlabot arī bērnu rotaļu laukumu, papildinot to ar dažādiem rotaļu elementiem un izveidojot jaunas smilšu kastes un sporta zonas, kā arī divas siltumnīcas nodarbībām brīvdabā. Tāpat paredzēta stāvlaukuma izbūve un teritorijas, tostarp nojumju zonas, apgaismojuma izbūve.

Plānots, ka būvniecības darbi Allažu pagasta Birzes ielā 4 noslēgsies nākamā gada pavasarī. Būvdarbus iepirkuma rezultātā par līgumsummu 631 100,78 eiro veiks SIA “Wood Constractions”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi