×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-20
Aizvadīts “Siguldas kauss skrituļslalomā 2022” 1. posms Lorupes gravā

16. jūlija rītā Siguldā, Lorupes gravā, notika Siguldas kauss skrituļslalomā. Sacensībās startēja dalībnieki dažādās vecuma grupās, sākot no 5 gadu vecuma. Spītējot laika prognozēm, dalībnieki savus braucienus aizvadīja sausos un saulainos laikapstākļos, nodrošinot ātras un aizraujošas sacensības.

Ātrākie sacensībās tika noteikti pēc divu trašu uzrādītā mazākā koplaika, bet sacensību  fināla braucienā startēja 20 labākās meitenes un 20 labākie zēni, kur savu meistarību pierādīja vienā braucienā.

Sacensības uzsāka mazākās – U-8 grupas meitenes. Par uzvarētāju kļuva Laura Meldere, kura vienīgā spēja kvalificēties fināla braucienam no savas vecuma grupas. Šajā vecuma grupā zēniem uzvaru koplaikā izcīnīja Rūdolfs Veigulis, taču teicamu rezultātu otrajā braucienā spēja uzrādīt Ernests Grīns, kuram rezultāti pirmajā braucienā liedza cīnīties par uzvaru kopvērtējumā.

U-10 vecuma grupā meitenēm grupas favorīte Estere Šēnberga piedzīvoja neveiksmi pirmajā braucienā, izstājoties no cīņas par vietu uz goda pjedestāla. Par uzvarētāju šajā vecuma grupā kļuva Maija Ciagune. U-10 grupā zēniem spraigā cīņā uzvaru svinēja Mārtiņš Samofals.

U-12 grupā meitenēm un zēniem par uzvarētājiem kļuva Nikola Grīnberga un Kristiāns Indriksons, kuri pagaidām šajā vecuma grupā palikuši nepārspēti.

Interesantas cīņas aizvadīja U-14 vecuma meitenes, tajā uzvaras laurus plūca Estere Ausekle. U-14 zēnu grupā uzvarēja Valters Bērziņš.

U-16 vecuma grupās ātrākā no meitenēm bija Frīda Saļņikova, zēniem nepārspēts abos braucienos – Georgs Šmalcs. U-16 grupas dalībnieki piedalās arī Pasaules Kausa izcīņās ārpus Latvijas.

Elites grupā sievietēm labākā bija Marta Bērziņa, vīriešiem – Rihards Allens.

Noslēguma braucienā, kurā piedalījās TOP20 meitenes un TOP20 zēni, par ātrāko sacensību braucēju meitenēm kļuva Frīda Saļņikova, aiz sevis atstājot Elzu Saļņikovu un Sofiju Fedorovu. Zēnu konkurencē uzvarēja Georgs Šmalcs, bet 2. vietu izcīnīja divi dalībnieki, uzrādot identisku brauciena laiku – Pauls Pēteris Prancāns un Rihards Allens.

Sacensību “Siguldas kauss skrituļslalomā 2022” 2. posms notiks 20. augustā Siguldā, Lorupes gravā.

Pasākums tiek organizēts ar Siguldas Novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Madara Meldere
Foto: Sandra Meldere

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi