×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-07-29
Izsludina iepirkumu fizioterapijas pakalpojumu nodrošināšanai pirmsskolās

Lai uzlabotu bērnu veselības stāvokli, izmantojot fizioterapijas metodes, Siguldas novada pašvaldība aicina pretendentus pieteikties iepirkumam fizioterapijas pakalpojumu nodrošināšanai un vingrošanas nodarbību vadīšanai pirmsskolas vecuma bērniem. Šis pakalpojums tiks nodrošināts Eiropas Sociālā fonda projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” laikā.

Nodarbības tiek organizētas, lai palīdzētu novērst stājas problēmas, izvēloties bērnu funkcionālajam stāvoklim atbilstošas fizisko aktivitāšu metodes un analizējot rezultātus. Tās norisināsies Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs un pirmsskolas grupās.

Iepirkuma priekšmets ir sadalīts 7 daļās:

  • 1. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai pirmsskolas izglītības iestādēs Siguldā un Siguldas pagastā – pirmsskolas izglītības iestādē “Saulīte”, “Ābelīte”, “Ieviņa”, “Pasaciņa”, “Pīlādzītis” un “Tornīši”;
  • 2. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai Allažu pagastā – Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupās;
  • 3. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai Mores pagastā – Mores pamatskolas pirmsskolas grupās;
  • 4. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai Mālpils pagastā – pirmsskolas izglītības iestādē “Māllēpīte”;
  • 5. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai Inčukalna pagastā – pirmsskolas izglītības iestādē “Minka” un Inčukalna pamatskolas pirmsskolas grupās;
  • 6. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai Lēdurgas pagastā – Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas pirmsskolas grupās;
  • 7. daļa – fizioterapeitu vai fizioterapeita asistenta pakalpojums bērnu vingrošanas nodarbību vadīšanai Krimuldas pagastā – pirmsskolas izglītības iestādē “Ezerciems” un “Krimulda”.

Plānotā iepirkuma summa visām daļām ir 19 272 eiro (bez PVN). Pakalpojums pretendentam jāsniedz no šā gada oktobra līdz nākamā gada 31. maijam.

Atbalstoši nosacījumiem pretendentam jānodrošina atbilstošu speciālistu – fizioterapeita vai fizioterapeita asistenta – kvalifikācija, kā arī to, lai speciālisti neatbilst Izglītības likuma 50. pantā un Bērnu tiesību aizsardzības likuma 72. pantā noteiktajam.

Plānots, ka viens nodarbības ilgums būs 30 minūtes, nodrošinot iespēju, ka grupā piedalās līdz 13 bērniem. Nodarbības plānotas vidēji vienu reizi nedēļā pēc pakalpojuma sniedzēja un iestādes, kurā notiek attiecīgās nodarbības, savstarpēji saskaņotiem nodarbību grafikiem. Nodarbību grafiki tiks veidoti pēc iepirkuma rezultātu pasludināšanas ar iepirkuma uzvarētājiem. Par nodarbībai nepieciešamo inventāru speciālists vienojas ar izglītības iestādi, kuras telpās nodarbības tiek organizētas, nepieciešamības gadījumā pakalpojuma sniedzējs nodrošina ar savu inventāru. Tāpat pretendents nodrošina nodarbību apmeklētāju reģistrāciju, uzskaiti un anketēšanu, atbilstoši projekta prasībām.

Interesenti, kuri vēlas saņemt uzaicinājumu piedalīties iepirkumā, līdz 4. augustam aicināti iesniegt informāciju – pretendenta nosaukums, e-pasta adrese un tālruņa numurs –, rakstot uz e-pasta adresi zanda.abzalone@sigulda.lv. Iepirkuma nolikums pretendentiem tiks nosūtīts uz e-pasta adresi.

Iepirkums “Fizioterapeitu pakalpojums fizisko aktivitāšu – vingrošanas nodarbību vadīšanai pirmsskolas vecuma bērniem Eiropas Sociāla fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros” norisinās, pamatojoties uz Siguldas novada pašvaldības domes apstiprinātajiem iekšējiem noteikumiem Nr. 3/2020 “Iepirkumu organizēšanas kārtība Siguldas novada pašvaldībā”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi