×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-01
Aktualitātes bibliotēku darba laikos augustā

Siguldas novada bibliotēka informē par izmaiņām darba laikos Inciema, Krimuldas un Mores bibliotēkā, kā arī atgādina, ka Turaidā turpmāk grāmatas varēs saņemt tikai grāmatu pakomātā.

Uz nenoteiktu laiku mainīts Inciema bibliotēkas darba laiks, turpmāk bibliotēka būs atvērta vienu reizi nedēļā – otrdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Savukārt Lēdurgas bibliotēka būs atvērta 11. un 18. augustā no plkst. 10.00 līdz 18.00, pārējo laiku bibliotēka būs slēgta.

Saistībā ar remontdarbiem Krimuldas bibliotēkas pakalpojumi tiks nodrošināti daļēji. Jaunākās grāmatas, prese, konsultācijas būs pieejamas Krimuldas Tautas nama telpās. Bibliotēkas darba laiks augustā:

  • pirmdien no plkst. 9.00 līdz 16.00;
  • otrdien no plkst. 9.00 līdz 16.00;
  • trešdien slēgts (metodiskā diena);
  • ceturtdien no plkst. 9.00 līdz 16.00;
  • piektdien no plkst. 9.00 līdz 14.00.

Sidgundas bibliotēka līdz 2. septembrim būs slēgta. Mores bibliotēka augustā būs atvērta 8. augustā un 22. augustā no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Inčukalna pagasta Gaujas ciema Dienas centrā katra mēneša pirmajā trešdienā no plkst. 12.00 līdz 18.00 darbojas Inčukalna bibliotēkas grāmatu izsniegšanas punkts un ir pieejami bibliotekārie pakalpojumi.

Sākot no augusta Krimuldas pagasta Sunīšu Kopienas centrā reizi mēnesī darbosies Krimuldas bibliotēkas izsniegšanas punkts. Pirmo reizi bibliotēkas pakalpojumus varēs saņemt 3. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Turaidas bibliotēka ir slēgta, taču atgādinām, ka Turaidā, Turaidas ielā 10 pie ieejas Turaidas muzejrezervātā ir uzstādīts grāmatu pakomāts grāmatu saņemšanai un nodošanai, lai Turaidas un tās apkaimes iedzīvotāji varētu grāmatas un citus iespieddarbus saņemt nebraucot uz Siguldu.

Reģistrētie bibliotēkas lietotāji, zvanot uz tālruņa numuru 67973258 vai apmeklējot Siguldas novada bibliotēku elektronisko katalogu, var pasūtīt grāmatas un citus iespieddarbus un jebkurā diennakts laikā saņemt tos grāmatu pakomātā bezkontakta režīmā, kā arī nodot grāmatas grāmatu nodošanai paredzētajā nodalījumā.

Pēc grāmatu pasūtīšanas bibliotekārs tās ievieto pakomātā, lietotājs saņem īsziņu ar unikālu durvju kodu. Pasūtījums ir jāizņem 3 dienu laikā.

Plašāka informācija par Siguldas novada bibliotēku darba laikiem skatāma šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi