×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-01
Siguldas badmintona kluba spēlētājiem augsti sasniegumi turnīrā

Jūlijā izskaņā Siguldas badmintona kluba spēlētājs Artūrs Akmens izcīnīja divas zelta medaļas Starptautiskajā dubultspēļu turnīrā badmintonā, kas jau divpadsmito reizi notika Valkā. Turnīrā ar veiksmīgiem rezultātiem startēja arī citi Siguldas novada badmintonisti.

Sacensībās piedalījās gandrīz 170 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Indijas un Moldovas. Zelta medaļas Artūrs Akmens ieguva pārī ar kluba biedreni Anniju Rulli-Titavu, pārliecinoši uzvarot jauktajās dubultspēlēs A grupā, bet kopā ar rīdzinieku Reini Kraukli bija labākie spēcīgākajā vīriešu dubultspēļu turnīrā.

Visas spēles uzvarot divos setos, pie čempioņu titula sieviešu dubultspēlēs A grupā tika Anna Kupča un Jekaterina Romanova. Annijai Rullei-Titavai pārī ar Diānu Stogniju no Rīgas un Liānai Lencēvičai kopā ar citu rīdzinieku Artūru Ķelpi bronzas godalgas attiecīgi sieviešu un jauktajās dubultspēlēs A grupās.

Sieviešu dubultspēļu B grupā uz goda pjedestāla otrā un trešā pakāpiena kāpa Siguldas BK/Siguldas Sporta skolas jaunās spēlētājas Nikola Muķiele/Paula Mackēviča un Madara Mackēviča/Anete Priedniece.

Sieviešu dubultspēļu D grupā ceturtajā pozīcijā ierindojās Leila Anna Siliņa un Denīze Saukāne.

Turnīra tabulas var atrast šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi