×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-02
Siguldas biznesa inkubatorā jaunu dalībnieku uzņemšana sāksies 1. septembrī

Ar saukli “Tava komanda startam” Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas biznesa inkubators izziņo 2022. gada rudens uzņemšanu pirmsinkubācijas programmā. No 1. līdz 20. septembrim sešu mēnešu apmācību programmā kopumā tiks uzņemti 260 biznesa ideju autori. 

Pirmsinkubācijas programma ir piemērota biznesa ideju autoriem, kam vēl nav sava uzņēmuma, kā arī jaunajiem uzņēmējiem pašā uzņēmējdarbības sākumā, kad produkts vēl nav pieejams plašam klientu lokam. Programma ilgst sešus mēnešus, un tās laikā dalībnieki piedalās apmācībās, apgūstot svarīgākās uzņēmējdarbības prasmes, apmeklē uzņēmēju pieredzes stāstu sesijas un individuālās konsultācijās saņem mentoru atbalstu jau detalizēta rīcības plāna izstrādei biznesa idejas attīstīšanai.

Dalība programmā nodrošina arī pieeju ar biroja tehniku aprīkotām darba telpām jeb kopstrādei jebkurā no divpadsmit LIAA biznesa inkubatoriem un deviņām atbalsta vienībām, kā arī iespēju pievienoties lielākajai jauno uzņēmēju kopienai Latvijā. 

Pieteikties pirmsinkubācijas programmai varēs no 1. līdz 20. septembrim, iesniedzot pieteikumu vienotajā valsts platformā biznesa attīstībai www.business.gov.lv

Visi interesenti, kas vēlas apgūt uzņēmējdarbības pamatus bez maksas un spert pirmos soļus sava biznesa attīstībā, tiek aicināti uz individuālajām konsultācijām, lai iepazītos ar programmas norisi un saņemtu informatīvu atbalstu pieteikuma aizpildīšanai. Pieteikties uz konsultāciju var, rakstot uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 62400903.

30. augustā plkst. 16.00 norisināsies INFO stunda klātienē Krišjāņa Valdemāra ielā 3A, Siguldā, kurā LIAA Siguldas biznesa inkubatora komanda iepazīstinās plašāk par programmas gaitu, saturu, pieteikšanās kārtību un atbildēs uz interesentu jautājumiem. Pasākumam būs iespēja pieslēgties arī attālināti, izmantojot “Google Meet” saiti.

LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. LIAA Biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts “Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators”. 

Lai uzzinātu vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem, aicinām apmeklēt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras tīmekļa vietni šeit
par pirmsinkubācijas programmu šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi