×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-11
SIA “Entalpija-2” iesniedzis jauna tarifa projektu

Ņemot vērā elektroenerģijas, apkures un degvielas, kā arī iekārtu uzturēšanas, materiālu un personāla izmaksu pieaugumu SIA “Entalpija-2” 27. jūlijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdenssaimniecības tarifu projektu, kas paredz 22,43% tarifa pieaugumu ūdensapgādes pakalpojumam un 21,09% pieaugumu kanalizācijas pakalpojumam. Ja tas tiks apstiprināts, plānots, ka iedzīvotājiem jaunais tarifs varētu tikt piemērots ar 2022. gada 1. oktobri.

Patlaban pašvaldības SIA “Entalpija-2” spēkā esošais ūdensapgādes pakalpojumu tarifs ir 1,07 eiro bez PVN par kubikmetru, kanalizācijas novadīšanai – 1,28 eiro bez PVN par kubikmetru. Iesniegtais ūdens pakalpojumu tarifa projekts paredz, ka, ja tas tiks apstiprināts, ūdensapgādes pakalpojumu tarifs būs 1,31 eiro bez PVN par kubikmetru, bet kanalizācijas novadīšanai – 1,55 eiro bez PVN par kubikmetru.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu iedzīvotāji var ceturtdienās Vidus ielā 12, Raganā, Krimuldas pagastā, Siguldas novadā, SIA “Entalpija-2” administrācijas telpās, iepriekš sazinoties ar valdes locekli Gati Suķi, zvanot uz tālruņa numuru 25546113 vai rakstot uz e-pasta adresi entalpija@sigulda.lv.

Tāpat viedokli var iesniegt, rakstot uz e-pasta adresi entalpija@sigulda.lv vai sprk@spkr.gov.lv 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi