×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-08-17
Pieejams līdzfinansējums sadzīves kanalizācijas tīklu un ūdensapgādes pieslēgumam

Lai veicinātu privātīpašumu pievienošanos centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai, Siguldas novada pašvaldība piešķir līdzfinansējumu līdz pat 100% apmērā, bet ne vairāk kā 2500 eiro par viena nekustamā īpašuma pieslēgumu (ūdensapgāde vai kanalizācija). Kopumā pieejams 5000 eiro līdzfinansējums, ja īpašnieks vēlas pievienoties gan ūdensvadam, gan centralizētajam kanalizācijas tīklam.

100% līdzfinansējuma apjomu var iegūt personas ar invaliditāti, ģimenes ar trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes statusu un daudzbērnu ģimenes, personas, kurām piešķirts vientuļā pensionāra statuss vai politiski represētās personas statuss, kā arī personas, kuras bijušas Afganistānas kara vai Černobiļas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki.

Savukārt uz finansējumu 50% apmērā, bet ne vairāk kā 2500 eiro apmērā par vienu pieslēgumu (tātad kopumā 5000 eiro par abiem) var pretendēt gan fiziskas, gan juridiskas personas Siguldas novada teritorijā.

Līdzfinansējums tiek piešķirts pieslēguma būvniecībai no centralizētās ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmas līdz lietotājam piederošai būvei. Finansējuma saņemšanas nosacījumus dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai Siguldas novada administratīvajā teritorijā nosaka pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 24 “Par līdzfinansējumu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai”.

Lai pieteiktos līdzfinansējumam, pieteikumu var iesniegt personīgi Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centros, sūtot pa pastu uz adresi Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, vai iesniedzot ar drošu elektronisko parakstu, sūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi